2777
2789

گذاشتی بلایک

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه گلم

قربونت عزیزم💜

هورمون های T3 و T4 خداروشکر خوب هستن مشکلی ندارن توی محدوده ی نرمال هستن 

ویتامین د خیلی پایین هست 

حتما قرص ویتامین د بخور 

یا برو دکتر برات آمپولش رو بنویسه سریعتر جذب میشه اصلا هم درد نداره 

فقط میمونه TSH که بنظرم خیلی پایینه 

قرص سلنیم برای تیروئید خیلی خوبه نرمال میکنه تیروئید رو 

حتما برو دکتر ولی 

با نظر دکتر قرص ها رو مصرف کن 

انشاالله که همیشه سلامت باشی💜💜

🖤🖤

قربونت عزیزم💜هورمون های T3 و T4 خداروشکر خوب هستن مشکلی ندارن توی محدوده ی نرمال هستن ویتامین د خیل ...

مرسی عزیزم

تو چندروزفهمیدم حامله ام تو چندروز فهمیدم سقط شده 😪

تیروعیدت داره میره به سمت پرکاری 

فعلا بد نیس ولی چند وقت دیگه باز ازمایش بده 

ویتامین د هم خیییلی پایینه

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
برای جاریمه میخواد دماغشو عمل کنه

اها

امیدوارم عملش به خوبی انجام بشه و راضی باشه 

حالا جدا از عملش بهش بگو بعدا بره این مشکلاتش رو هم درست کنه که در آینده مشکلی براش پیش نیاد 

🖤🖤

اهاامیدوارم عملش به خوبی انجام بشه و راضی باشه حالا جدا از عملش بهش بگو بعدا بره این مشکلاتش رو هم د ...

باشه عزیزم مرسی

تیروعیدت داره میره به سمت پرکاری فعلا بد نیس ولی چند وقت دیگه باز ازمایش بده ویتامین د هم خیییلی پای ...

مرسی گلم