2777
2789
عنوان

قوی ترین جرم گیر

799 بازدید | 14 پست

خانم ها لطفا بیاین بگین قوی ترین جرم گیر که برای دستشویی استفاده کردین چیه؟؟ سنگ توالت رنگش خیلی بد شده و کاشی های کف دستشویی هم خیلی بد رنگ شده با هرچی میشورمجرم هاش نمیره و رنگش بد شده.. 

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))

یه دور جرم گیر بریز مارکش فرقی نداره بعدم تاید بریز بزار بمونه چند ساعت 

بعد بشور 

بعدم اگه دیدی تمیز نشده بزار بو جرم‌گیر که رفت وایتکس بریز 

هر دو رو باهم نریز خطرناکه

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دور جرم گیر بریز مارکش فرقی نداره بعدم تاید بریز بزار بمونه چند ساعت بعد بشور بعدم اگه دیدی تمیز ...

باشه ایندفعه اینو امتحان میکنم. هرچیزی رو بگی ریختم کفش ولی اصلا درست نشد 🥲

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))
واااای سوال منم هست کف دستشوییی زرد زرده

چرا اینجوری میشهههههه؟؟ 😭😭😭😭😭

جوهر نمکالبته زیاد استفاده نکنید چون لعاب کاشی و سرامیک رو میبرهبا هیچی هم مخلوط نکنید اون کاربری که ...

واقعا؟؟؟ یعنی جرم گیر رو با تاید استفاده نکنم؟؟ و جوهر نمک رو از کجا بخرم؟ 

جرم گیر مارک من بریز یه ربع بمونه بعد پودر رخشا بریز و یه ذره پودر تاید دستی بعد با فرچه و آب داغ بش ...

باشه. ممنون 🌹🥺

جوهر نمکالبته زیاد استفاده نکنید چون لعاب کاشی و سرامیک رو میبرهبا هیچی هم مخلوط نکنید اون کاربری که ...

جوهرنمک با وایتکس خطرناکه نه با تاید 

من همیشه استفاده میکنم هیچ خطری هم نداشته خیلیم تمیز می‌کنه 

جوهرنمک با وایتکس خطرناکه نه با تاید من همیشه استفاده میکنم هیچ خطری هم نداشته خیلیم تمیز می‌کنه

جوهر نمک با تاید استفاده میکنی؟ یا جرم گیر با تاید؟ 

شوینده بهداشتی ها و بعضی از ابزار فروشی ها دارنجرم گیر و جوهرنمک و اینجور چیزا خیلی خطرناکه با چیزی ...

اوکی. ممنون

جوهر نمک با تاید استفاده میکنی؟ یا جرم گیر با تاید؟

هر دو رو استفاده کردم 

جوهر نمک و جرم‌گیر مگه‌ یکی نیست ؟

جرم‌گیر و وایتکس فرق دارن