2777
2789
عنوان

تو خونه مون جن اومده 😨😨

474 بازدید | 24 پست

سلام خیلی میترسم یه جورایی فکر میکنم تو خون مون جن هست راستش با همسرم تازه اومدیم توی این خونه یه ماه بیشتر نیست جا به جا شدیم 

شب ها در تکون میخوره و صدا میده و انگاری یکی پشت دره و داره در میزنه فکر می کردم من اینجوری حس میکنم ولی همینا رو شوهرمم داره حس میکنه 

حتی یه شب خواب وحشتناکی دید که انگاری یه جن اونو ترسونده بود 

لطفاااا بگین چیکار کنممممم

در بندِ او : تا اَبـــد 💝🙂 

پشت در ببین مطمئن شی

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سریع سوره ی بقره رو پخش کن تو خونه ،یه تیزی بذار توی کمرت،یا سوزن یا سنجاق

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

هر جور حساب کنی جن از آدما بهتره

بله آخرش میکشتت

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

مگه میتونه آدم بکشه؟ فک نکنم

با کاراشون

پخش قرآن با صدای بلند مثل بقره،یس ،اذان،حتی موقع خواب با صدای کم و قبل از خواب خوندن ۱۰ بار آیت الکرسی و فوت دور خود و دود کردن اسفند و بهتره مجسمه و عروسک رو تو کمد بزاری ، و از هیچی نترس،جنها همه جا هستند و بیشترشون کاری با ما ندارند با قرآن و آیت الکرسی از خودت محافظت کن

خونه رو ارزون اجازه کردین یا ارزون خریدین؟ آدمای اون محله چه جور آدمایین؟

خونه ارزون اجاره کردیم ادماش هم ادمای ارومی هستن 

ولی اینجوری که شوهرم میگه توی این خونه خیلی وقت بوده کسی زندگی نمی کرده و صاحب خونه یه پیرزنه که مرده 

و خونه رو ما از پسر بزرگش اجار گرفتیم

پخش قرآن با صدای بلند مثل بقره،یس ،اذان،حتی موقع خواب با صدای کم و قبل از خواب خوندن ۱۰ بار آیت الکر ...

مرسی عزیزم حرفات یکم ارومم کرد امشب حتما قران پخش میکنم