2777
2789
عنوان

دارم از عذاب وجدان نابود میشم

185 بازدید | 19 پست

من پایه دهم انسانی ام و حماقت کردم قبل از اینکه مدرسه شروع بشه رفتم و برای درس های تخصصی رشته انسانی کتاب تست خریدم که قیمتش شد ۳ میلیون الان به شدت پشیمونم میگم درسای انسانی که حفظیه من احمق چرا رفتم این همه پول دادم بابت کتاب تست اونم الکی اگه فرهنگیان قبول نشم چی این پول با زحمت باباام به دست اومده بعد من رفتم خیلی راحت دادم کتاب الکی خریدم دارم از عذاب وجدان میمیرم حالم خیلی بده میخوام فردا برم کتاب تست هارو به مغازه ای که خریدم پس بدم نو نو هست هنوز از پلاستیک درشون نیاوردم وقتی آوردم مستقیم گذاشتم داخل کشو زنگ زدم بهشون گفتن بیارین قبول میکنم الان نمیدونم به چه بهانه ای از خونه برم بیرون بعداز ظهر فردا چیکار کنم به نظرتون راه درست چیه 

....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی میگی دختر اگه میخوای کنکور بدی باید کتاب تست داشته باشی ینی چی که درسا حفظیه بدون تست هیشکی موفق نمیشه تو کنکور 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

کار خوبی کردی خریدی 

الان بری پس بدی تابستون باید همونو هرکتابی ۲۰۰ بیشتر بدی بخری لازمه کتاب تست به جای عذاب وجدان اینو بدون موفقیت علاوه بر تلاش خودت هزینه مادی هم داره و اینکه انسانی باشی یا هنر بازم کتاب لازم داری پس الکی عذاب وجدان نداشته باش به جاش با عشق باهاشون درس بخون هردرسی میخونی تستش رو بزن بعد میبینی ۳ تومن پولی نبوده و اخر سال چقدر از هم کلاسیات جلو هستی اگر الان دلت نیاد هزینه کنی باید سال ها هزینه پشت کنکور بودن کنی 

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

به نظرم پس بده از یازدهم تست شروع کن

❌آقایون درخواست دوستی ندین ❌                  تلاش میکنم، چون می‌خوام وقتی موفق شدم قیافه اونایی که منتظربودن نتونمو ببینم.              

بالاخره که تو باید درس بخونی و تست بزنی کتاب رو پس نده الان عذاب وجدان داری زبونم لال بعد کنکور اگه اونی که دلت میخاد نشه بازم اون موقع حرص میخوری گه کاش پس نمیدادم

ولی حتما ازشون استفاده کن و بخون دکور نذار تو کتابخونه

نه میگم به خاطر کتاب تست ها چیکار کنم ضمنا هیچ دوستی هم ندارم

عزیزدلم تو از الان باید درساتو جدی بگیری پس نیازی ب پس دادن نیست ٬ اگرم خیلی عذاب وجدان داری حداقل یدونه کتاب تست پیش خودت نگهدار بقیه رو تحویل بده ب بهونه ی اینکه نیازشون نداری

حق داشتی بری ولی حق نداری برگردی:)))

پدرت ک تونسته پولو جور کنه و بهت بده موفقیتت رو میخواد به جای عذاب وجدان بیخود سعی کن باهاشون درس بخونی و موفق شی لازمم نیست برای دوستات بگی ک من همه کتابا رو خریدم و دارم تست میزنم و فلان توی سکوت کارت رو انجام بده‌

باید قبول کنی والدینمون موظفن وقتایی ک نیاز ضروری داریم برامون هزینه کنن هر والدی موظفه هزینه تحصیل فرزندش رو بپردازه حالا اونایی ک نمیتونن به کنار ولی الان ک پدرت تونسته بهونه نیار

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

پدرت ک تونسته پولو جور کنه و بهت بده موفقیتت رو میخواد به جای عذاب وجدان بیخود سعی کن باهاشون درس بخ ...

پدرم وقتی فروشنده داشت پول رو حساب می‌کرد از استرس پاهاش میلرزید هروقت اون لحظه یادم میاد قلبم آتیش میگیره خودم رو سرزنش میکنم الانم دارم گریه میکنم اصلا نمیتونم تمرکز کنم از عذاب وجدان 

....