2777
2789
عنوان

خیلی بی انرژی هستم چکار کنم

451 بازدید | 35 پست

بچه‌ها کم خونی دارم و دائم حالت‌های خستگی دارم،انگیزه‌ام زیاده ولی خستگی کلافه‌ام کرده.دارو هم می‌خورم.روزی دوتا قرص اهن باید بخورم وای بازم بی‌انرژی هستم.چی باید بخورم که بهتر بشم؟بعضی‌ها نوروبین می‌زنن شارژ می‌شن ولی اصلااااا رو من تاثیر نداره

چقدر دوستت دارم‌ خدا

منم همینطوریم 🫠

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ویتامین دی روزانه از داروخونه بخر 

ب کمپلکس 

من یه قرص لاغری خوردم از صبحه رو پام بند نمیشم منی ک هرروز از بی حالی نمیتونستم تکون بخر امروز دخترخاله م میگفت اروم بگیر چ مرگته😂

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

البته قرص کافیین هم میتونی بخوری ولی اون درمانی نیست و فقط برای وقتایی انرژی لازم داری میتونی سه چهار روزی یدونه بخوری 

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

منم همینطوریم 🫠

وای خیلی بده.انگار که کوه کندم.در صورتی که من تا یکسال پیش اصلا اینجوری نبودم.یخچال و گاز رو خودم جابجا می‌کردم ولی الان حتی برای کارایی مثل جاروبرقی هم احتیاج به کمک دارم و گرنه پس میوفتم

چقدر دوستت دارم‌ خدا
ویتامین دی روزانه از داروخونه بخر ب کمپلکس من یه قرص لاغری خوردم از صبحه رو پام بند نمیشم منی ک هررو ...

وای خوشبحالت.انشالله که میشه پر انرژی و سرحال باشی

چقدر دوستت دارم‌ خدا