2777
2789
عنوان

به دادم برسین😭😭😭

217 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

بخاطر مشکلم ازتون راهنمایی میخوام

چند سالیه نشخوار فکری گرفتم که یک ساله روز به روز داره تشدید میشه فکر به گذشته و اشتباهات خودم و دیگران ازارم میده

از خودم نا امیدم زندگی الانمو مختل کرده و باعث شده نتونم پیشرفت کنم و درجا میزنم

الان که نزدیک ازمونمه ب شدت درگیرم کرده نمیدونم چمه ذهنم میخواد بهونه بیاره یا میترسه و میخواد فرار کنه

دارویی یا راهکاری سراغ ندارین بتونه همین دو سه ماه منو هندل کنه بعدش میرم تراپیست و روانپزشک

الان اصلا موقعیتشو ندارم

۲۶ سالمه و متاهلم یه بچه هم دارم

۱ماه عطر گل نرگس و بخر مداوم بو کن معجزه شو میببنی 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

منم این مشکل رو دارم شرایط رفتن پیش تراپیست رو ندارم فعلا،،بخاطر همین نشخوار فکری یه سال موندم پشت و متأسفانه هنوزم باهاش سروکله می‌زنم

تازه مدیتیشن رو شروع کردم میگن بعد یه مدت ذهنت خیلی آروم میشه میتونی افکارتو کنترل بکنی امیدوارم جواب بده🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم این مشکل رو دارم شرایط رفتن پیش تراپیست رو ندارم فعلا،،بخاطر همین نشخوار فکری یه سال موندم پشت و ...

اگه فکر کنی یه کاریو انجام بدی ولی اون کار ممکنه واست خوب تموم شه ممکنه هم اوضاعتو خیلی بدتر کنه 

انجامش میدی؟

انقدر فک کردم که بازم فکر میکنم همش فکر میکنم تمومی ندارع

چون نمیپذیریشون  سرکوبش میکنی 

مشاهده گر افکارت باش 

متوجه افکارت باهاش باهاشون همراه نشو اونا جدا از تو ان 

کناب نیروی حال از اکهارت  توله رو بخون

واقعا درست متوجه نمیشم میشه بگین چه ربطی به گل داره.؟

منم مشکل تورو داشتم آخرسر فهمیدم بخاطر مغزه وقتی خونرسانی به مغز کم میشه اصطلاحا مغز سرد میشه مشکلات روحی پیش میاد که یکی از اصلی ترینش وسواس و نشخوار فکری شدیده اینکه مدام بی اختیار فکر میاد تو ذهنت و هی از این شاخه به اون شاخه میپره 

چون طبع گل نرگس گرمه با بو کردنش گرمی وارد مغز میشه 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
پس امتحان میکنم اگ جواب داد خبرت میکنم عزیز

باید مداوم بو کنی عطرش هم حتما باید طبیعی باشه مواد اضافی شیمیایی داشته باشه بدرد نمیخوره غیر از این گلاب بخر گلاب هم خیلی تاثیر داره شبا قبل خواب بو کن و ی مقدار بزن به بالشتت