2777
2789
عنوان

پونزده ساله گوشت نخوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 97 پست

یه سوال بی ربط 

میگن کسایی که گوشت نمی خورن بدنشون و عرقشون بدون بو میشه

راست میگن؟

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

🤣🤣🤣گوشت و لاشه یک حیوون دیگه رو بکشی و بخوری تا شیاطین بگن به به عجب آدم گلی توانایی تسخیر اینو ن ...

عکس پروفایلت گویای درونته ....

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه سوال بی ربط میگن کسایی که گوشت نمی خورن بدنشون و عرقشون بدون بو میشهراست میگن؟

فک کنم درست باشه چون من واقعا بو عرق نمیگیرم حتی اگه خیلی شدید عرق کرده باشم

رنگ پریدگی شدیدم میشه از همین مشکل باشه؟؟

بله ، ممکنه

حدیث هم داریم از پیامبر که گوشت نخوردن بیش از چهل روز آسیب میزنه به بدن ، شما باید گوشت گوسفند استفاده کنی نه گاو و گوساله که سودای بدن بیشتر میکنه

گوشت خوردن که کلاسش بیشتره😎با این وضع گوشت 🥴

نه دیگه الان گیاه خوارا باکلاسن گوشت خوارا بی کلاس وحیون کشن

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

فک کنم درست باشه چون من واقعا بو عرق نمیگیرم حتی اگه خیلی شدید عرق کرده باشم

چه خوبهه

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

عده ای از صاحبان نظر معتقدند انسان گیاهخوار آفریده شده . من گیاهخوارم .. از پنج سالگی .شما توضیحی به ...

حالا فک کن ازدواج کردم گیر یه خونواده افتادم که مثل چی گوشت میخورن امروز سر سفره بزور پدرشوهرم یه تیکه گذاشت بغل بشقابم هی مجبورم کرد یه ذره بخورم اصلا نتونسم قورت بدم مجبور شدم برم توف کنم تو سطل آشغال

حالا فک کن ازدواج کردم گیر یه خونواده افتادم که مثل چی گوشت میخورن امروز سر سفره بزور پدرشوهرم یه تی ...

همسر و دختر من هم به شدت گوشتخوار هستند .. به شدت !

من مشکل شمارو تو خونه ی پدریم داشتم🤦 فکر کن بعد از بیش از ۳۵ سال هنوز سبک زندگی من رو نپذیرفتند🤪 مهم نیست ! مهم چیزیست که به شما احساس خوشایندتری میده 😊

بله ، ممکنهحدیث هم داریم از پیامبر که گوشت نخوردن بیش از چهل روز آسیب میزنه به بدن ، شما باید گوشت گ ...

آخه من مشکلم اینه اصلا نمیتونم حتی تست کنم

یعنی اگه برم طبع سنتی این مشکلم میتونه صددرصد حل شه؟؟

همسر و دختر من هم به شدت گوشتخوار هستند .. به شدت ! من مشکل شمارو تو خونه ی پدریم داشتم🤦 فکر کن بعد ...

یعنی واقعا بعضی وقتا حرررص میخورما سر این مشکل😅ولی واقعا دست خودم نیس

یعنی واقعا بعضی وقتا حرررص میخورما سر این مشکل😅ولی واقعا دست خودم نیس

میتونم درک کنم 😉

در مورد فواید گیاهخواری مطالعه کن .. افراد معروف گیاهخوار جهان رو بشناس .. در مواقع لزوم و موی دماغ شدن سایرین با برهان دلیل انتخاب سبک زندگیت رو بگو .. نه صرفا گفتن اینکه خوردن گوشت حالم رو بد می‌کنه.. 

میتونی بگی نمیتونم بپذیرم معده ام جایگاه لاشه و اجساد حیوانات باشه 😁 و ...