2777
2789
اعتماد بنفسم*چطور شوخی باید بکنم؟ میشه بگین؟

مجبور نیستی که حتما شوخی کنی به جا و به موقع حرف بزنی کافیه

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد بنفسم*چطور شوخی باید بکنم؟ میشه بگین؟

ببین بعضیا هر کاری کنن نمیتونن شوخ باشن، شوخ بودن و اینکه بتونی فی البداهه یه چی بگی که بقیه بخندن ذاتیه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

تروخدا بگو چیکار کنم😭

عزبزم توکلاس شوخی نکن  وقتی اینجوری فکر میکنی حالا خندیدن یانه

انقده بهم نریز من خودم ادم شوخی 

نیستم تخسم نیستما ولی خیلی شلوغ

بازی درنمیارم 

وای عین شوهر من!

ی شوخی های مسخره ایییییی میکنه!

واس این ک ناراحت نشه الکی میخندم

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

بعضیا نمک تو ذاتشونه مثل علی صادقی نگاشونو کج میکنن خندت میگیره بعضیا کلا خودشونو بکشنم نمک ندارن و دلقک بازیاشون نه تنها خنده دار نیست بلکه دلت میخواد بگی خب که چی😐

فکر کنم شما جز دسته دوم باشی پس سنگین و سامان بشین سرجات نمک نریز که اصلا بهت نمیاد خودتم ضایع نکن😅