2777
2789
عنوان

دیشب شوهر روانیم گفت ولم کن

641 بازدید | 25 پست

خیلیا بهم گفتن ولش کن این شوهر نمیشه 

متاسفانه یک سال و چند ماهه عقدیم با خانوادش قطع رابطه کاملم..

همش افسرده اس افسردگی داره همه کاری کردم خوب بشم با اینکه حال روحی خودم اوکی نیست فضای شاد ساختم و ابراز علاقه کردم دیروز بردمش دکتر چند ماه داروهاشو نخورد اونجا لجبازی کرد عصابمو بهم ریخت شبم من رفتم خونم پیام داد گفت همیطوری زندگی می‌کنیم تو بیخیال من شو من هیچ جوره خوب نمیشم حرف جدایی هم خیلی زدم میگه خودتو بکشی و طلاقت نمیدم و بخوای مهریه بگیری خودمو خلاص میکنم تموم مهرش از دلم افتاده(از اول ازدواج نمیدونسم اینطوریه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما مسئول روان پریشی ایشون نیستی 

مهمتر همه بچه بی گناه ایندتو قربانی نکن 

میخواد خودشو بکشه میخواد نکشه سرنوشت و انتخاب خودشه 

" شما جداشو "

اگه باهاش موندی این کامنت رو نگهدار چندسال دیگه نگی کسی نبود بهم بگه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

خیلی سخته اینجور طلاق ولی آره چاره ای نیست تازه فکر نکنم مهریه هم بده

عوضش راحت میشی،مگه جوونیتو از سر راه آوردی،وقتی نمیخاد خوب بشه

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
گذشته خودکشی مادرش

همسر من هم مادرش خودکشی کرده بود به خاطر یه زن که با شوهرش دیده بود همسرم خیلی افسرده وداغون بود الآنم بدتر میشه یعنی قشنگ روانیه کاش برمیگشتم عقب جدا میشدم زندگی برام نزاشته چند تا از تاپیک هامو بخونی میفهمی 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسر من هم مادرش خودکشی کرده بود به خاطر یه زن که با شوهرش دیده بود همسرم خیلی افسرده وداغون بود الآ ...

از اول میدونسی شوهرت افسردس یا ن

آخه شوهر من خیلی خودشو شاد و شنگول نشون داد و گولم زد حتی نگفتن مادرم خودکشی کرده همه گفتن مادرش ایست قلبی کرده

بی خیال مهریه.پول چه ارزشی داره.توافقی جدا شید.هر چی بیشتر بمونی بیشتر اذیت میشی.واسه خود اونم بهتره

توافقی هم جدا نمیشه حتی گفتم مهریه نمیخوام طلاهامم بیار ببر😭😭