2777
2789
عنوان

درمان جوش تضمینی ( تجربه خودم)

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 43 پست
من زیر چونم جوش های دردناک میزنم نمیدونم هورمونیه یا نه از آزمایش خونم میترسم نمیرم🤣😭😐

عزیییزم  خب اگه میترسی روتینو امتحان کن اگه جواب نداد باید تن به آزمایش بدی متاسفانه🤣 من خودم رفتم اونجا انقدر جیغ زدم دکتر نمیخواست ازم ازمایش بگیره🤣💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی میشناسی صورتمو سفید کنه

عزیزم بهتره ضد افتاب بدون رنگ بخرین کلا پودری ها باعث جوش میشن ولی اگه خلی دوست دارین میتونین بخرین ولی روتینم رعایت کنین❤🥰

بعدش که جوشتون کامل درمان شد میتونین برای روشن شدن پوستتون سرم ویتامین سی بزنین ولی اگه روی جوش بزنین فقط باعث تشدید و بدتر شدنش میشه

چندتاشو؟

یه بسته 30 تایی.

باید 2 بسته استفاده کنین ( کلا ۶۰ عدد) . یا اینکه: یک بسته استفاده کنین بعد دو ماه صبر کنین بعد بسته دوم رو استفاده کنین.

اگرم میخواید دو بسته رو استفاده کنین بعدش که هردوبسته تموم شد، بازم باید سه چهارماه صبر کنین تا بدنتون ریکاوری بشه بعد اگه لازم بود بازم میتونین قرص استفاده کنین به همین روال. کلا بهتره قرص خیلی زیاد مصرف نشه چون روی کبد و کلیه اثر میذاره

مررطوب کننده دلبان پوست رو تیره نمیکنه عایا؟؟؟

نه عزیزدلم نمیکنه  شاید باورت نشه ولی همون کرم ۲۰ تومنی از هزارتا ابرسان برای من بهتر بوده 

ضد افتابو که بزنی پوست به هیچ وجه تیره نمیشه❤

یه بسته 30 تایی.باید 2 بسته استفاده کنین ( کلا ۶۰ عدد) . یا اینکه: یک بسته استفاده کنین بعد دو ماه ص ...

ممنون از راهنماییت گلی

نزار نگاه کردن به بشقاب بقیه غذای خودتو سرد کنه