2777
2789
عنوان

درمان جوش تضمینی ( تجربه خودم)

657 بازدید | 43 پست

سلام عزیزای دلم اولین تاپیکیه که میزنم و علتش این بود که این درمان جوری برام جواب داده که منی که 10 سال تموم جوش صورتمو تحمل کردم خودم از نتیجش حیرت زده شدم  اکانت نی نی سایت ساختم که به شما هم اموزش بدم شاید به کسی کمک کرد و مشکلش حل شد  

درضمن اینم بگم که در ادامه متوجه میشین تبلیغ هیچ شخص یا برند خاصی نیست   صرفا تجربه خودم برای کمک به شماست.

یکم طولانیه تایپ کردنش پس بیاین تا براتون بگم و صبور باشین    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول از همه بگم که من تمووووممم روتین های پوستی چه ایرانی چه خارجی از قیمت ۲۰۰ تومن تا میلیون ها تومن رو امتحان کردم. مشکل اصلی این بود که ترکیبات یک محصول با محصول دیگه نمیخوند! و همین باعث میشد جوشام هیچ جوره خوب نمیشدن!

( اونقدر روتین استفاده کردم که بعید میدونم اسم برندی رو ازم بپرسین و بلد نباشم  )

اولین کاری که باید بکنین اینه که آزمایش خون هورمونی + سونوگرافی کامل شکم و لگن انجام بدین. که انشاالله مشکلی نداشته باشین.

برای من که مشکلی نبود و یکم فقط آهن داشتم که اونم ربطی به جوش نداشت اگه برای شما مشکلی داشت به متخصص غدد یا زنان شهرتون مراجعه کنین.

اول از همه بگم که من تمووووممم روتین های پوستی چه ایرانی چه خارجی از قیمت ۲۰۰ تومن تا میلیون ها تومن ...

ببین کدوم بهتره برا پوست چرب وجوش دار ضدافتاب اون یالافار ابرسام کوزاکس یالافار؟

خب حالا بریم سراغ کارایی که کردم که از شر جوش ۱۰ ساله خلاص کرد منو ( به طور معجزه آسایی با ساده ترین چیزا!)

اولین کاری که باید بکنین یه میسلار واتر مناسب پوسستون بخرین ( من پوستم چربه درمالیفت خریدم شما هر برندی میتونین بخرین)

به مدت 2 هفته هرنوع میکاپی رو باید کنار بذارین و فقط ضد افتاب مناسب پوستتون استفاده کنین! ( من خودم عاشق میکاپم ولی بهم اعتماد کنین جواب میده  )

صابون گوگرد معجزه ی روتین من بود! یه صابون گوگرد از هر برندی که دوست داشتید تهیه کنین 

و اگر پوست چربی دارید فقط کافیه برای مرطوب کنندگی پوستتون کرم مرطوب کننده دلبان که قیمتش فکر کنم ۲۰ هزار تومنه تهیه کنین ( بازم بهم اعتماد کنین درسته ارزونه ولی از آبرسان های میلیونی بهتر عمل میکنه! دود از کنده بلند میشه  )

مورد بعدی استفاده از قرص پیگمنتا درمکسه که باید بگم برای لکه های پوست معععجزه ست! معجزه! اینو بعد از خوردم ششمین یا هفتمین قرص خودتون متوجه میشین. ( روزی یدونه همراه غذا بخورید کافیه هم روشن کنندست هم ضدلک و جوش ولی اگه معده درد گرفتید یا عوارض نشون دادین مصرفشو قطع کنین) 

آب هم سعی کنین تا جایی که میترکین مصرف کنین  آب غذای پوسته!

من هفته ای دوبار از ماسک گوگرد هم استفاده میکنم اما اون واجب نیست.

چندتا نکته بخوام بگم:

ضد افتاب حتما زیاد بزنین و سعی کنین از کرمپودر فقط برای عروسی و مهمونی استفاده کنین . آرایش علت اصلی جوش زدنه حتی بهترین کرمپودرا!

آب زیاد بخورید که پوستتون شفاف باشه.

اول با میسلار ارایشتونو پاک کنید، بعد صابون گوگرد رو روزی 2 بار بذارید ۲ دقیقه روی پوستتون بمونه بعد بشورین.

بعد از کرم دلبان به پوستتون بزنین چون بعد از صابون گوگرد، پوست خیلی خشک میشه و این کرم باعث جوش نمیشه!  

پوستتون رو فقط با دست بشورین نه فیس واش و لیف و...

سعی کنین روبالشتی تون رو تمیز نگه دارین.

صورتتون رو با تیغ های اصلاح ابرو ( مخصوص صورت) شیو کنین و خیلی آروم اینکارو انجام بدین که به پوست فشار نیاد اگرم لازم نیست که کلا شیو نکنین.

صورتتون رو به صورت ضربه ای با دستما کاغذی خشک کنین

همین   امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم اگه سوالی دارید بپرسید    

ببین کدوم بهتره برا پوست چرب وجوش دار ضدافتاب اون یالافار ابرسام کوزاکس یالافار؟

ضد آفتاب لافارر اگه بتونین تهیه کنین خیلی خوبه من خودم از سی گل استفاده میکنم و راضی ام قیمتشم خیلی زیاد نیست!

آبرسانم لازم نیست بخرین فقط کرم مرطوب کننده دلبان که اکثر مامانا و مامان بزرگا دارن کفایت میکنه  و اصلا باعث جوش نمیشه