2777
2789
عنوان

خون پس دادم تخت پر شده

552 بازدید | 14 پست

پریود شدم بعد پس داده به شلوار نوار هم گذاشته بودم تخت رو تخت مامانم پیشش نشسته بودم ظهر الان دیده تختش پر خون شده بوده خیلی بخم حرفای بدی زد و تحقیرم کرد دست من ک نبوده خواهرم هم خیلی مسخرم کرد اولین بار بود مریود میشدم خیلی خجالت کشیدم گفت حالا بابات بینه من چی بگم ابرومو بردی و کلی حرف های دیگه یجوری رفتار کردن انگار دست خودم بوده امروز چهار بار نوار عوض کردم فقط

اولین باره؟پس تقزیبا ۱۳ سالته!!!!!!!

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم از اینکه مامانت درکت نکرد متاسفم 

عزیزم بهت تبریک میگم و ورودت رو به دنیای زنانگی تبریک میگم رو تختی رو همین الان بردار ببر باصابون همون لکه رو بشور پاک میشه 

اما روزهای پریود خونریزی زیاده مدام نواربهداشتی ات رو عوض کن و دوتا بزار یکی بالا یکی پایین یک ش ورت تنگم بردار نواربهداشتی جذب بدنت بشه . دوساعتی یکبارم عوض کن اگر بیشترم شد طوری نیست فردا کمتر میشه

تاپیکاشو دیدم پر واسم نمونده😑

من دیدم پشم واسم نموند👀

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

عزیزم ی راه میگم اگ در روز یک نوارم بزاری دیگ نم ندی!

شرت گنی ازین پارچه ای ها ک تا بالای شکم میاد بخر خ تنگن! بعد روزای اول هم دوتا نوار رو در امتداد هم تو شرتت اولت بزار ینی جلو و پشتتو کامل پوشش بده بعد گنی رو روش بپوش عاااالی تکون نمیخورن ک نم بدی