2777
2789
عنوان

گوشی شوهرت رو چک نکن اگر

222 بازدید | 5 پست

مطمئن هستی داره خیانت می‌کنه و قصد طلاق هم نداری و بجز غصه خوردن کاری ازت بر نمیاد 

وقتی طاقت دوریش رو نداری و دو روز بعد از رفتن به خونه پدرت میای تاپیک می‌زنی دلم برای شوهرم تنگ شده چه کار کنم

وقتی بچه کوچیک داری و شوهرتم کلاً به این کار عادت کرده و عین خیالش هم نیست و  مطمئنه که تو از خونه زندگیش تکون نمی‌خوری

در این صورت آیا این کار به جز شکنجه دادن خودتون فایده‌ای داره؟

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم باهات بی خبر باشی خر فرض بشی بهتره تا خبر داشته باشیو بازم بمونی و ب ریشت بخندن 

دوستم شوهرش خیانت میکرد اینم هی مچشو میگرفت ب امید این ک خجالت زده شه بذاره کنار اخراش دیگه شوهره گستاخ شده بود میگف خوب میکنم 

اینا ب جدایی رسیدن چند جلسه مشاوره رفتن میگه مشاوره میگفته هیچوقت گوشی شوهراتونو چک نکنین تا چیزی نفهمین، بذار اگه کاری میکنه با استرس و ترس انجام بده نه با خیال راحت، و این ک شما اگه نفهمین ممکنه اون رابطه بلخره ی روز از ترس شما تموم بشه چون زن داره اون اقا، ولی اگه شما بفهمین و ب روش بیارین و گستاخ بشه ممکنه بگه پس حالا ک فهمیدی بیا طلاقت بدم برم اونو بگیرم 

میدونم ممکنه حرفای جالبی نباشه ولی برای کسایی ک شرایط طلاق ندارن صدق میکنه 

بی خبری خوش خبری، نهایت کاری ک برای خودتون انجام میتونین بدین استفاده از وسبله های مراقبتیه ک مریضی نگیرید ازشون 

من حتی یکی رو سراغ دارم که زن مچ شوهرش رو گرفت رو تا آخرین مراحل پیش رفت و حتی زنه رو شناسایی کرد شوهرهم انقدر خیالش راحت شد گفت که هر دوتاییتون باید با هم زندگی کنید هر دوتاتون رو دوست دارم و می‌خوام زنم باشید 

چون واقعاً مرده دیگه ترسش ریخته بود مطمئن بود زن هم اصلاً اهل طلاق گرفتن نیست شرایطشو نداره

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...