2777
2789

دو قاشق آبلیمو بخور 

بخواب یکساعت 

زیادم چربی و روغن نخور

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینجوری شدم یه مدتفکر کنم فشارم رفته بالا

این یه بیماریذجدیده من اصلا نه جایی میرم نه باکسی رفت وآمد دارم نمیدونم چطور گرفتم دوروز سر گیجه شدید خونه دور سرم میچرخید مجبور شدم رفتم دکتر دیشب گفت تا الان نزدیک ده نفر اومدن با همین علایم دیگه فشارمم گرفت گفت خیلی پایین یه مشت سرم و امپول داد یکم بهترم الان

کاربری تاجر طلا هستم
سرگیجه بی حالی و احساس خستگی .زود خسته شدن.

من چون قبلا پلاکت خونم پایین بود کم خونی داشتم الانم همین علایم داشتم فک کردم باز کم خونی چیزی شدم اما بعد که رفتم بیمارستان دیدم چند نفر دقیقا با همین علایم بستری بودن

کاربری تاجر طلا هستم
حتما برو آزمایش بده و به آزمایش قنددهم بده

قندم رو چک کردم درست بود

ویروس مطمعا هستم چون اتاق آقایان پر بود یه پسر آوردن اتاق بانوان علایم منو داشت هر دقه به مامانش میگفت از سرگیجه داره حالم بهم میخوره بعد که از دکتر پرسیدم گفت تاالان چند نفر با این علائم اومدن

کاربری تاجر طلا هستم