2777
2789

پنج روزه تو ایسیوس 

دارم دق میکنم بچه مریض دارم بابا میخوادامروز گفتن ریه هاش عفونت کرده شوهرم بهش آنتی بیوتیک وصل کردن ضریب هوشش هفت هشته 😭

پاش از لگن شکسته دوتا دستشم شکستن دیروز دستگاهاشو جدا کردن ببینن بدون دستگاه چجوریه 

این ریه لعنتی باید خوب شده که دستاشو عمل کنن😭

دل ت دلم نیست انگاری رو هوام حالم داغونه خدا هیچکسو اینجوری امتحان نکنه 😭کاری از من برنمیاد کاش تیکه تیکه بشم نبینم این روزارو ک اون درد می‌کشه و ازم دوره😭

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤

دیروز رفتم دیدمش هرچی حرف زدم باهاش دستامو فشار داد ولی نتونست چشاشو باز کنه پرستار بلند صداش کرد یه بار باز کرد چشاشو سریع بست دردش تو سرم از اول تا آخر هرچی حرف زدم دستشو گرفتم دستامو فشار میداد خدایا چیکار کنم 😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۰تا حمد شفا میخونم

نگران نباش

ضریب هوشی رو یک رو شنیدم ک هوشیار شده

از شوهر شما خیلیم کم نیست

فقط نزار چیزی ازش جدا کنن تا وقت داشته باشه برای هوشیار شدن

یه اشنا پیدا کن تو بیمارستان تا بهتر بهش رسیدگی کنن

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

دیروز رفتم دیدمش هرچی حرف زدم باهاش دستامو فشار داد ولی نتونست چشاشو باز کنه پرستار بلند صداش کرد یه ...

انشاالله هر چه زودتر بهبودی کامل پیدا میکنن.چه اتفاقی افتاده براشون

خدایا مددی...

فقط توکلت به خدا باشه از آشناهای ما بیست روز آی سی یو بود با ضریب هوشی چهار اما خدا شفاش داد آی سی یو طولانیه اکثرا هم خدا شفا میده اصلا حسابی نیست بهش 

بدید نظرش بگیرند اگه عقیقه نیست عقیقه اش کن 

دیروز رفتم دیدمش هرچی حرف زدم باهاش دستامو فشار داد ولی نتونست چشاشو باز کنه پرستار بلند صداش کرد یه ...

خداروشکر کن

این یعنی ک باید امیدوار باشی 

این نشونه ها خیلی خوبه

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

چون می‌ترسه دستات فشار میده بهش قوت قلب بده بگو خوب میشی چندروز دیگه میای خونه من همیشه همینجا هستم پشت درم 

خدایا شوهرمو بهم برگردون دیگ چجوری التماس کنم نجاتش بده 😭

خداتون بزرگه.فقط براش حرفای دلگرم کننده بزن و از خانواده قشنگتونو و پسری که بهش نیاز داره و تکیه گاه میخوای بگو.حرفای انزژی زا بزن قوت قلبش میشه مقاومتش بالا میره‌.خدا بزرگه.انشاالله خوب میشن و بر میگردن کنارتون.اشنا پیدا کن سفارشتونو بکنن رسیدگیشون بهتر باشه.

خدایا مددی...
تاپیکاتو دیدم ازخدا خواستی تقاص بده نباید کسی که عزیز از ته دل نفرین کرد

چه کامنت نا به جایی

شاید اونموقع تو بدترین شرایط بوده و از سر زبون این حرفو زده باید الان به روش بیاری

امیدوارم هیچکس درشرایط الان اسی نباشه ک ادم مرگو به چشم میبینه 

تصادف کرده کسیو ندارم خبرشو بهم بده اونقدر بی تابم دام میخواد یکی ثانیه ب ثانیه از حالش خبرم کنه ریه عفونت کرده دارم دق میکنم میترسم چیزیش بشه دیک بدون اون نمیتونم بچه مریضم پدر میخواد 😭