2777
2789
عنوان

چه جوابی بدم در شگفتم

92 بازدید | 16 پست

سلام دوستان  صابخونه سابقم  که یه خانم مسن خیلی پولدار بو د و با هم روابط دوستانه  داشتیم موقع تمدید قرارداد اجاره  چند برابر اجاره رو زیاد کرد و چون من نتونستم  منو انداخت بیرون و بعد از مدتی چند برابر اجاره داد حالا بعد از چند ماه به من زنگ زد و گفت چکار میکنی  خواستم حالتو بپرسم موندم چه جوابی بهش بدم گیج شدم شما بودید چی میگفتید البته نا.قته نمونه که منم مثل مادرم دوسش داشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز اون منو بخاطر پول انداخت بیرون

پستت رو‌خوندم بلاخره. اختیار اموالشو داره

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
خب چه انتظاری داشتی.خانواده ات که نبوده.یه آشنا بوده که روی پول اجاره حساب میکرده.ربطی به رابطه تون ...

من نمیتونم ببخشمش چون در حقش خیلی خوبی کردم و از خوب  بودنم سواستفاده کرد

من نمیتونم ببخشمش چون در حقش خیلی خوبی کردم و از خوب بودنم سواستفاده کرد

توقعتو از آدما برسون به صفر، اینم بدون همه آدما مثل هم نیستن، انتظار نداشته باش چون تو مثل مادر میدیدیش اونم تورو واقعا دخترش ببینه، الانم جواب دادن یا ندادن بسته به دل خودته، میتونی واسه تخلیه دلت بگی بهش که پول خوبه ولی همه چی رو با پول نمیشه خرید، مثلا یه مستأجری که مثل مادرش بدونه شما و بهتون خوبی کنه!

با ابله بحث نمیکنم

توقعتو از آدما برسون به صفر، اینم بدون همه آدما مثل هم نیستن، انتظار نداشته باش چون تو مثل مادر میدی ...

چه دنیای بدی شده همه چیز شده مادیات من هم دوسش دارم هم نمیتونم ببخشم

چه دنیای بدی شده همه چیز شده مادیات من هم دوسش دارم هم نمیتونم ببخشم

واسه خودمون شبیه مورد شما پیش اومد، ما با برادر شوهر و جاریم خیلی صمیمی بودیم، واقعا هم دوستشون داشتیم دلی کلی سفر چ رفت و آمد و خوشی و غم کنار هم، کلی هم بهشون خوبی کردم نمونشو دوبار بیمارستان بود واسه عمل یکیش تصادف که پاش پلاتینی شد که تا کیسه ادرار سوندش هم من خالی میکردم و زیرش لگن میذاشتم،کاری که برای مادرم نکردم! یا سره دماغش یه هفته از کارم بدون حقوق مرخصی گرفتم که بهش برسم ،همینا سره شراکت سرمونو کلاه گذاشتن، کلی هم حرف پشتمون زدن و فحشم هم دادن، بعد چند سال الان اومدن غلط کردن و گوه خوردن هی زنگ هی اس ام اس هی کادو گرون واسه بچم میخرن که نمی‌گیرم ازشون، محل سگ بهشون نذاشتم، هی میگن ببخشین، به خدا ارزش ندارد و ببخشین تا  مثل قبل باشیم، رک بهشون  گفتم حتی اگه اون پولی که ازمون بردیو با سودش بدی و جلو همه بگی اشتباه کردی هیچوقت هیچی مثل قبل نخواهد شد،چون شما انتخاب کردین جایگاهی که تو زندگی و دل ما داشتین و به یه مقدار پول بفروشید ، الانم از نظر من جنس فروخته شده برگردانده نمیشه،حداقل مثل روز اول! و ذات مار هم عوض نمیشه اگر چه پوست هم بندازه باز یه ماره با پوست جدید!

با ابله بحث نمیکنم