امروز شوهرم گفت ناهار مرغ زغالی بزارمنم درست کردم ولی نمیدونستم ک زغاله بنزین ریختن روش تمام غذام طعم بنزین گرفته بود اصلا تمام ذوقم پرید سر دردگرفتم😔😔
تو چندروزفهمیدم حامله ام تو چندروز فهمیدم سقط شده 😪
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
[QUOTE=356159682]ن دوتا زغالو سرخ کردم بعد چند قطره روغن ریختم روش گذاشتم تو غذا ولی خیلی طعم بنزین میداد[/QUOTE
اوکی
نه اینجوری منظور اسی نیست تو ظرف مرغ میزاره بعد ی ذغال تو فویل باید بزاره ...تو قابلمه بزاره در قابل ...
خوبه پس منم اینجوری کنم مرسی