2777
2789
عنوان

غذام خراب شد😪

146 بازدید | 17 پست

امروز شوهرم گفت ناهار مرغ زغالی بزارمنم درست کردم ولی نمیدونستم ک زغاله بنزین ریختن روش تمام غذام طعم بنزین گرفته بود اصلا تمام ذوقم پرید سر دردگرفتم😔😔

تو چندروزفهمیدم حامله ام تو چندروز فهمیدم سقط شده 😪

اول باید بذاری نفت یا بنزین کلا بسوزه و تمام بشه 

بعدش کباب روش بذاری 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول باید بذاری نفت یا بنزین کلا بسوزه و تمام بشه بعدش کباب روش بذاری

ن دوتا زغالو سرخ کردم بعد چند قطره روغن ریختم روش گذاشتم تو غذا ولی خیلی طعم بنزین میداد

ولش فدا سرت عزیزم برات تجربه شد .

اخه خیلی ناراحتم سردردشدم شوهرم ک دوبشقاب خورد ولی خودم اصلا نتونستم بخورم

اول باید بذاری نفت یا بنزین کلا بسوزه و تمام بشه بعدش کباب روش بذاری

نه اینجوری منظور اسی نیست تو ظرف مرغ میزاره بعد ی ذغال تو فویل باید بزاره ...تو قابلمه بزاره در قابلمه رو بزاره تا مرغ بوی دود بگیره 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

مرغ ذغالی منظورش مرغ دودی فکر کنم

آها. 

ذغال رو روشن میکنه و می‌ذاره تو مثلاً فر؟ 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

نه اینجوری منظور اسی نیست تو ظرف مرغ میزاره بعد ی ذغال تو فویل باید بزاره ...تو قابلمه بزاره در قابل ...

درسته گلم خیلی با اشتیاقم درست کردم همیشه خوب میشد این دفعه خراب شد

[QUOTE=356159682]ن دوتا زغالو سرخ کردم بعد چند قطره روغن ریختم روش گذاشتم تو غذا ولی خیلی طعم بنزین میداد[/QUOTE 

اوکی

ای وای چون تو بوی غذا بودی اینجوری شدی .ولی اگه بد بود مطمئن باش شوهرت نمی‌خورد

حتی بچه هامم نتونستن بخورن میگفتن مامان طعم نفت میده

نه اینجوری منظور اسی نیست تو ظرف مرغ میزاره بعد ی ذغال تو فویل باید بزاره ...تو قابلمه بزاره در قابل ...

خوبه پس منم اینجوری کنم مرسی