ساعت گرفتم با اون چیزی که فکر میکردم فرق داشت هزینش ۲۵۰ تقریبا با پستش بعد که اومد بندش یک پلاستیک دورش بود کندم پلاستیک دیدم رنگ ثابت نیست یک پینش رنگش براومد خیلی کم بود و اینکه به فروشنده گفته بودم که بندش کوتاه کنن و موقعی که داشتم روز شمارش تنظیم میکردم قسمتی که مال تنظیم عقربه و روز شمار در اومد و اون قسمت که باز میشه یک حالتی داره که فکر کردم دکمه میخوره چون از دوطرف دوتا چیز کوچیک که وسطشون سوراخ داشت
منم اعصابم خورد شد کلی سوء تفاهم
گفتم اول به فروشنده بگم گفت مرجوع کنید و از مدلا نگاه کنید یکی انتخاب کنید در حدود قیمت یا همین دوباره بفرستیم منم کل غرفه دیدم اخرش دوتا ساعت بود که ۹۹ تومنی بودن یکیش فقط موجود بود ولی بازم از اون مدل قبلی خوشم اومد چندروز بعدتر
چون دستگاهشون مشکل داشت برا کوتاهی بند برا همین یک مدل دیگه قرار شد بفرستن منم یک ساعت۲۲۰ تومنی گفتم بندکوتاه کنن اونام قبول کردن
هیجی دیگه الان یک بسته رسید مثل اینکه همون ساعت که دستگاه خراب بود نشد بند کوتاه کنن الان پوشش پلاستیکی همچی اوکی نو بعد الان فهمیدم که قسمت قفل یک مدل که حالت کشویی باید به سمت بالا بکشی باز شه
اون ساعت مدل دیگه هم پست چند روز دیگه میاره
به فروشنده میگم اینو چیکار کنم ؟ میگه برا خودتون هدیه
میگم تا مرجوع کنم یا پول ساعت بدم تا شما راضی باشید بگید چیکار کنم؟ میگه برا خودتون هدیه باشه من راضیم(خانوم)
نمیدونم درست واقعا
اخه ساعت اول پوشش پلاستیکی دور بندش باز کردم و یک لاک داشت دور همون تنظیم ساعت نمیدونم چی شد چون تو بستش بود باز کردم دیدم نیست بعد فکرش نمی کردم که مرجوع کنم قسمتی که رنگش ور امده بود کندم چون به هرحال کنده میشد
الان چیکار کنم درست ؟