الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من درعجبم اینا واقعا چیکار میکنن اینقدر همشون مطیع هستن پس چرا داماد و شوهر و پسر مادر های ما اینقدر ...
نمیدونم بخدا حالا شوهرم می مرد واس من.بعد پنج سال ب زور ج مثبت گرفت.ولی اصلا ب حرف من نیست کافیه خواهرش ی کلمه بگه مادرش ی چیزی بگه تا ابد همونه.یعنی پاش برسه منو قربونی میکنه جلو پای اونا
به قول مهران مدیری هیچ مردی خوب نیست اگه بودبدون یجای کارمیلنگه ....تواقوام زیاددیدم هرکی رازی داره
راست میگی واقعا شوهر منم کلی قربونم میرفت دنیا طلا داشتم همه کار برام میکرد معلوم شد از سال اول ازدواج خیانت میکرده عذاب وجدان کثافت کاریاش باعث میشد این کارارو کنه یا میخواست من نفهمم بگم چه شوهرم عاشقه پیگیرش نباشم خدا داند. مرد خوب دیدی سلام برسون بهش خوباش بدترن معلوم نیست دارن واسه چی باج میدن به زناشون
من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
الهی خواهرشوهرای منم تاوان بدن ای خدا.شوهر دارن بچه دارن صبح تا شب فقط از جیب بابا داداش میخورن میخ ...
الهی اینجور خواهر شوهرا سرطان رحم بگیرن که درمان نداشته باشه...ریشه کنه تو وجودشون...الهی پول همین داداشو باباشون خرج دوا دکتر خودشون بکنن......اگه من از اول زندگیم بگم بخدا باید به حالم گریه کنی...زینب ستمکشم من از اونم ستمدیده تر
از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....
الهی اینجور خواهر شوهرا سرطان رحم بگیرن که درمان نداشته باشه...ریشه کنه تو وجودشون...الهی پول همین د ...
حال و روز خودم از تو ام بدتره من دیگه هیچی نمیگم چون از پسشون برنمیام فقط نفرین میکنم ی بار نفرین کردم همون شب مامانش رفت بیمارستان معلوم شد غده داره تو سینه اش نمیدونی چ حالی داشتن شوهرم همش میگفت تقصیر توعه چیزیش بشه میکشمت