2777
2789
عنوان

شوهرای خواهر شوهرام

| مشاهده متن کامل بحث + 10452 بازدید | 256 پست
مثل خر رام و مطیع شده حالیش نیست ک.خدا لعنت کنه خواهرای جادوگرشو.چن بار فقط خودم دیدم مادرش دعارو دا ...

من نمیدونم توی مغز این مادرشوهر های بدجنس چی میگذره کسی نیس بگه بابا جان این زندگی ک داری دلخوری و اختلاف میندازی توش زندگی پسرته پسرتتتتتتتتت🤬🤬🤬🤬

من نمیدونم توی مغز این مادرشوهر های بدجنس چی میگذره کسی نیس بگه بابا جان این زندگی ک داری دلخوری و ا ...

خب برای خودش ک بد نیست.دامادا مطیع شوهر مطیع پسرا مطیع دخترا خوشبخت خودش خوشبخت.عروس کیلو چند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برای خودش ک بد نیست.دامادا مطیع شوهر مطیع پسرا مطیع دخترا خوشبخت خودش خوشبخت.عروس کیلو چند

من درعجبم اینا واقعا چیکار میکنن اینقدر همشون مطیع هستن پس چرا داماد و شوهر و پسر مادر های ما اینقدر مطیع نیستن🤨🤨🤨🤔🤔🤔🤔🤔

من اون موقع تازه عروس بودم...۲۴ سالم بود.من گوشواره هارو ندادم.از گوش من در آوردن...اگه با یک جفت گو ...

الهی خواهرشوهرای منم تاوان بدن ای خدا.شوهر دارن بچه دارن صبح تا شب فقط از جیب 

بابا داداش میخورن می‌خوابن مال و اموال بابا و داداشاهم تو مشتشون ب نامشون.بمیرن الهی 

من درعجبم اینا واقعا چیکار میکنن اینقدر همشون مطیع هستن پس چرا داماد و شوهر و پسر مادر های ما اینقدر ...

نمیدونم بخدا حالا شوهرم می مرد واس من.بعد پنج سال ب زور ج مثبت گرفت.ولی اصلا ب حرف من نیست کافیه خواهرش ی کلمه بگه مادرش ی چیزی بگه تا ابد همونه.یعنی پاش برسه منو قربونی می‌کنه جلو پای اونا 

من درعجبم اینا واقعا چیکار میکنن اینقدر همشون مطیع هستن پس چرا داماد و شوهر و پسر مادر های ما اینقدر ...

بخدا دعا می‌نویسن.ی بار خود شوهرم می‌گفت با فلانی رفتیم قبرستون ی دعا خاک کرد.گفتم خب چی بود گفت نمی‌دونم ازش پرسیدم گفت برای مریضی و ایناس  

نمیدونم بخدا حالا شوهرم می مرد واس من.بعد پنج سال ب زور ج مثبت گرفت.ولی اصلا ب حرف من نیست کافیه خوا ...

مادرشوهرت کار آموز قبول میکنه من بیام ب منم یاد بده🤣🤣🤣ولی ای حرصم میگیره از این مردادماه ای حرصم میگیره پاش بیوفته همشون رو میندازم داخل آتشفشان 

به قول مهران مدیری هیچ مردی خوب نیست اگه بودبدون یجای کارمیلنگه ....تواقوام زیاددیدم هرکی رازی داره

راست میگی واقعا شوهر منم کلی قربونم میرفت دنیا طلا داشتم همه کار برام میکرد معلوم شد از سال اول ازدواج خیانت میکرده عذاب وجدان کثافت کاریاش باعث میشد این کارارو کنه یا میخواست من نفهمم بگم چه شوهرم عاشقه پیگیرش نباشم خدا داند. مرد خوب دیدی سلام برسون بهش خوباش بدترن معلوم نیست دارن واسه چی باج میدن به زناشون

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
راست میگی واقعا شوهر منم کلی قربونم میرفت دنیا طلا داشتم همه کار برام میکرد معلوم شد از سال اول ازدو ...

ایشالاه به حق علی دلت خوش باشه وتنت سلامت آمین بخدااگه عدالتی باشه اونم یروزپس میده مطمئن باش

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
الهی خواهرشوهرای منم تاوان بدن ای خدا.شوهر دارن بچه دارن صبح تا شب فقط از جیب بابا داداش میخورن می‌خ ...

الهی اینجور خواهر شوهرا سرطان رحم بگیرن که درمان نداشته باشه...ریشه کنه تو وجودشون...الهی پول همین داداشو باباشون خرج دوا دکتر خودشون بکنن......اگه من از اول زندگیم بگم بخدا باید به حالم گریه کنی...زینب ستمکشم من از اونم ستمدیده تر

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

الهی اینجور خواهر شوهرا سرطان رحم بگیرن که درمان نداشته باشه...ریشه کنه تو وجودشون...الهی پول همین د ...

حال و روز خودم از تو ام بدتره    من دیگه هیچی نمیگم چون از پسشون برنمیام فقط نفرین میکنم   ی بار نفرین کردم همون شب مامانش رفت بیمارستان معلوم شد غده داره تو سینه اش نمیدونی چ حالی داشتن شوهرم همش می‌گفت تقصیر توعه چیزیش بشه میکشمت  

حال و روز خودم از تو ام بدتره من دیگه هیچی نمیگم چون از پسشون برنمیام فقط نفرین میکنم ی بار نفر ...

میخاستی به شوهرت بگی یک قفل بزرگ بگیر بزن به در خونه ی مامانجونت تا ازراعیل نیاد ببرتش و تو منو بکشی ....وای وای وای...منم یکبار نفرین میکردم و جلوی شوهرم به سینم میزدم..همون شب خدارو شکر سکته کرد...نزاشتن بمیره که...همه برداشتن بردن بیمارستان سی،سی،یو..خوبش کردن آوردن...شوهرم گفت عجب آهی داری...گفتم کجاشودیدی ی کم صبر کن...فقط منتظرم خدا بهشون نشون بده 

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....