2777
2789

دائمممممممممممممممممممممم داره میپاشه و پا میزاره رو دستگیره های کابینتا میره بالا کابینتا  روغنا میریزه شیر ظرفشوی باز میکنه گوشی منو از شارژ میکشه .به کابینتای قسمت بالا اویز میشه دیگه نمیدونمممم وسایلو کجا بذارم . کاملا چسب کاریه کایینتا انقد زور میزنه و ناخن پشتشون میکنه تا باز شه نمیزاره لباسشویی لباسارو بشوره همش خاموش روشن خاموش روشن اصلا نمیخوابه تا ۱۲ شب.خوابشم سبک روزی یکساعت میخوابه 

نمیدونم حموم برم یا خرابکاری جمع کنم یا درس بچه کار کنم یا اشپزی کنم یا خرید برم هیچمممممم لب نمیزنه یکساله که ترک شیر هم کرده.انار دونه کردم بلکه بخوره مثل شل و گل پرت میپاشه تو خونه. هرچی دست میزنم چه قاشق ‌.چه ملاقه چه کنترل کولر .چه لیوان ابی بخوام بخورم همش زار و گریه که بدین دست من .نمیزاره داداشش تکلیف بنویسه مدادا برمیداره بزور .اونم خودش پروسه جدایی داره که نگممممم

در یخچال شده مثل جلد کتاب انقد باز و بسته میکنه میکوبه

همه هم انتظار دارن خونه بچه ها خودم مثل دسته گل باشم و میگن تو هیچی نشدی نه رانندگی رفتی نه کلاسی 

من با این گودزیلاها کجا برم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بازی ای چیزی پیدا کن سرش گرم بشه 

_لطفا اگه کاربری میشناسید که تو تاپیک هاش در مورد مهاجرت,برنامه نویسی,زبان خوندن نوشته و یا کاربری میشناسید که از نظرتون نابغست و خیلی موفقه بهم معرفی کنید از خوندن اینجور تاپیک ها خوشم میاد_اگه کسی هستید که تونستید تو اتلاف وقت صرفه جویی کنید و کارهاتون بازدهی بیشتری داشته باشه لطفا از تجربه هاتون بگید_تو این سایت از 80درصد ادما بدم میاد ولی یه تعداد ادم هستن که خوشم میاد باهاشون تبادل نظر داشته باشم پس عضو شدم_اگه امضامو خوندی رو پیامم ریپلای کن و یه فکت علمی بگو:)(چرت نباشه)(اگه میدونی بگو اگه نمیدونی نگو)منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را.بچه ها نخندینا💔

درکت میکنم دختر من 3سالشه ..ارزو ب دلم مونده ک قمبلش ب زمین بزاره...از صب تا شب بدو بدو...

پسرم 5سالشه از اون بدتر..

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

والا خوندنش خنده داره دلت میخواد بگیری چندتا ماچ آبدار کنی

ولی وقتی یادم میفته دقیقا عین همین موجودات خودمم دارم و با تمام وجود حرفاتو لمس کردم دلم میخوای های های بشینم کنارت بگریم😭😄

با هیچ بازی نمیکنه فقط پاشش و سراغ وسیله بعدی

اگه شرایط مالیت خوبه به روانشناس کودک زنگ بزن بپرس باید چیکار کنی 

_لطفا اگه کاربری میشناسید که تو تاپیک هاش در مورد مهاجرت,برنامه نویسی,زبان خوندن نوشته و یا کاربری میشناسید که از نظرتون نابغست و خیلی موفقه بهم معرفی کنید از خوندن اینجور تاپیک ها خوشم میاد_اگه کسی هستید که تونستید تو اتلاف وقت صرفه جویی کنید و کارهاتون بازدهی بیشتری داشته باشه لطفا از تجربه هاتون بگید_تو این سایت از 80درصد ادما بدم میاد ولی یه تعداد ادم هستن که خوشم میاد باهاشون تبادل نظر داشته باشم پس عضو شدم_اگه امضامو خوندی رو پیامم ریپلای کن و یه فکت علمی بگو:)(چرت نباشه)(اگه میدونی بگو اگه نمیدونی نگو)منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را.بچه ها نخندینا💔

به خدا یاد خودم افتادم 

اون موقع کرونا بود باید به یه کلاس اولی درس هم میدادم 

میگذره نمیگم  خیلی راحت میشی اما اوضاع بهتر میشه 

سخت نگیر هرکی ام اظهار فضل می‌کنه بگو ۲۴ ساعت بیا جای من اگه فرار نکردی بهت جایزه میدم 

آخر شبا کارتو بکن که در طول روز فقط با بچه ها وقت بگذرونی

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈

من یه یسال و نیمه دارم یه کلاس سومی.. اتاقو جمع میکنم آشپزخونه را منفجر میکنه اونجا را جمع میکنم راهرو را نابود کرده منم زدم بر طبل بی عاری و بیخیالی

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔