2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ژااان .من فقط برنج بلدم دم کنم کاری داشتی در خدمتم تعارف نکن 😎😎

قربونت منم در همین حد بلدم  

بعضی ها دلداری دادنشون عین بادزدن ذغاله هدفشون خنک شدنت نیست میخوان آتیشت بیشتر بشه  
من فقط رولت الویه بلدم میتونی بری ببینی خواستی بهت میگم😒

بخدا بهت رای دادم  

بعضی ها دلداری دادنشون عین بادزدن ذغاله هدفشون خنک شدنت نیست میخوان آتیشت بیشتر بشه  

ماهی رو تویه پیاز رنده شده فلفل دلمه رنده شده سیر رنده شده ابلیمو کمی نمک و زرد چوبه ب مدت یکی دو ساعت بخوابون بعدش ارد رو نمک فلفل ادویه و فلفل سیاه بزن همش بزن ماهی رو تویه ارد بزن سرخ کن فوق العاده میشه 

پسرم یعنی دنیام همسرم یعنیتمام زندگیم   
ماهی رو تویه پیاز رنده شده فلفل دلمه رنده شده سیر رنده شده ابلیمو کمی نمک و زرد چوبه ب مدت یکی دو سا ...

ممنون خانومی  

من 17 سالمه همه غذایی بلدم دخترای تنبل خخخخ...هر غذایی خواستی ب من بگو کمکت میکنم

واقعا ؟؟؟تز خود شرمسار گشتم

ببین عزیزم من اینجوری سرخ میکنم بنظرم خوشمزه میشه ارد یه لیوان نمک به مقدار لازم فلفلم به مقدار لازم با زرد چوبه باهم قاطی کن بعد ماهیو تو این مواد بغلتون بعدم با روغن سرخ کن