2777
2789

من اصلا دنبال خواستگار اینا نبودم 😂

یواش یواش خانواده پسره اومدن جلو 

بعدش خود پسره زیر نظرم داشت😂

یعنی یکی از خواستگارایی بود ک پسره ب دلم نشست

قد ۱۹۵ هیکلی ، چهار شونه ، چشم ابرو مشکی

ولی خب زیاد راضی ب ازدواج نبودم 

دخترای دم بخت برید دور و بر خانمهایی ک پسر مجرد دارن ، شاید فرجی شد😂

پسری که مادرش براش زن پسند کنه کنسله

دو روز دیگه دستشویی رفتنشم مادرش باید سر پا بگیرتش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
پسری که مادرش براش زن پسند کنه کنسلهدو روز دیگه دستشویی رفتنشم مادرش باید سر پا بگیرتش

من خودم پسر مامانش براش پیدا کنه حس اینو بهم میده خودش عرضه نداشته تا الان کسیو پیدا کنه 

ولی از این موردی سنتی تک و توک خوبم در میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم پسر مامانش براش پیدا کنه حس اینو بهم میده خودش عرضه نداشته تا الان کسیو پیدا کنه ولی از این ...

نه بابا

خوب واسه کسی که استانداردش همونقدره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
پسری که مادرش براش زن پسند کنه کنسلهدو روز دیگه دستشویی رفتنشم مادرش باید سر پا بگیرتش

نه کی گفته؟ قدیمیا همه مادراشون انتخاب میکردن خیلی هم دوام زندگیاشون بیشتر از امروزیا بود..مادرشوهر من جاریمو خودش انتخاب کرد چقدر زندگیشون عالیه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
من الان بیست سالمه اما هیچوقت نخواستم خودمو تحمیل کنم، به نظرم عشق موضوعی نیست که قابل تحمیل باشه ، ...

میدونم 

هرکس ی نظری داره ، مگه اینجا کم میبینی دخترا میگن چیکار کنیم خواستگار برامون بیاد ؟

خب چیشد رد کردی

از دوران خوارزمشاهیان من در نی نی سایت خواننده خاموش بودم😂اگه دوست داشتی واس حل مشکلاتم ی صلوات بفرس🙃یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
نه کی گفته؟ قدیمیا همه مادراشون انتخاب میکردن خیلی هم دوام زندگیاشون بیشتر از امروزیا بود..مادرشوهر ...

آره بستگی داره

هیچ قاطعیتی نیست ک بگیم سنتی بده ، مدرن بده و..

نه کی گفته؟ قدیمیا همه مادراشون انتخاب میکردن خیلی هم دوام زندگیاشون بیشتر از امروزیا بود..مادرشوهر ...

دوام بیشتر بود چون طلاق عیب بود

وگرنه دوام بالاتر نبوده