2777
2789

اخی یادش بخیر من رشتم شیمی کاربردی بود

خیلییییییی شیرینه خیلی مخصوصا ازمایشگاه

ولی درساشم خیلی سخته مث صنعتی و تجزیه و...

من ۱۷ واحد برمیداشتم اولا یا ۱۵

اخرا دیگه ۲۰ 

همشم پاس کردم ۳ ساله تموم شد

تایم کلاسم ک بستگی داره چجور برداری و تایم خالی نباشه زیاد 

بعضی وقتا از صب تا شب میموندم

من براش دریا شدم او با برکه می‌پرید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی یادش بخیر من رشتم شیمی کاربردی بودخیلییییییی شیرینه خیلی مخصوصا ازمایشگاهولی درساشم خیلی سخته مث ...

با شیمی محض میشه استخدام شرکت نفت شد ؟

خیلی خوبه حس خوبی نسبت بهش گرفتم:) 

در کنارش بخوام برا کنکور بخونم شدنیه؟

با شیمی محض میشه استخدام شرکت نفت شد ؟خیلی خوبه حس خوبی نسبت بهش گرفتم:) در کنارش بخوام برا کنکور بخ ...

اره میشه ولی مث کنکوره استخدام شدنش و سخته مگه اینکه اشنا داشته باشی

واس دختر سختتره بیشتر اقا میگیرن

من براش دریا شدم او با برکه می‌پرید

با شیمی محض میشه استخدام شرکت نفت شد ؟خیلی خوبه حس خوبی نسبت بهش گرفتم:) در کنارش بخوام برا کنکور بخ ...

اسی جون من یک عدد کارشناس ارشد شیمی که هیچ کاری پیدا نمیکنم و بیکارم و حس پوچی دارم 

حالا کارشناسی ارشد رو بدون کنکور و بعنوان استعداد درخشان خوندم 

خیلی چرته خلاصه 

اگر شبانه بخونی میتونی دوباره کنکور تجربی بدی 

روزانه باشی نمیتونی

یکی از آشناهامون میگفت کسایی که معدلشون خوب باشه و فعال باشن و... دانشگاه به عنوان استاد یار یا... ج ...

اگه دانشجوی خیلی خیلی زرنگ و فعالی باشی میتونی برای حل تمرینای دروس از طرف استاد بری و پول جزئی بگیری

اسی جون من یک عدد کارشناس ارشد شیمی که هیچ کاری پیدا نمیکنم و بیکارم و حس پوچی دارم حالا کارشناسی ار ...

روزانه‌م

خانواده اجازه نمیدن پشت بمونم

می‌خوام برم یکسال با مطالعه کم شروع کنم بخونم چون محرومیت دارم نمیتونم ۴۰۴ کنکور بدم

سال بعدش تا قبل از اسفند انصراف بدم و بشینم مجدد بخونم برای کنکور. 

شدنیه؟

الان شما هدفت چیه ؟ میخوای چیکار کنی 

آزمونای آموزش و پرورش که برای دبیری و فرهنگیان میزنه شرایطش به شما نمیخوره ؟

روزانه‌مخانواده اجازه نمیدن پشت بمونممی‌خوام برم یکسال با مطالعه کم شروع کنم بخونم چون محرومیت دارم ...

آره اگه رو تصمیمیت مصممی شدنیه 

من فعلا هیچی چرا اتفاقا امیدم به همون آزمون استخدامی آموزش و پرورشه ولی خب شهرمون یدونه بیشتر جذب نمیکنه هرساله دبیرشیمی متاسفانه😐

آره اگه رو تصمیمیت مصممی شدنیه من فعلا هیچی چرا اتفاقا امیدم به همون آزمون استخدامی آموزش و پرورشه و ...

نه بابا زیاد میزنن از این استخدامیا اما رقابت زیاده امیدوارم قبول شی 

من اگه بدونم شرکت نفت استخدامی میزنه به فکر کنکور مجدد نمیشینم بخونم از همون اول عزممو برا استخدامی جزم میکنم