2777
2789

یادش بخیر من بردی به 20 سال و اندی پیش 

مهر 79 ....... 

گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه فقط سلف شیراز خدایی انگار غذای خونه خودمون

سلام ببخشید من امضاتونو خوندم بعد جسارتا یه سوال داشتم من خیلی دوست دارم رشته معماری دانشگاه شیراز قبول بشم برای مقطع لیسانس میخواستم بدونم شما میدونید حداکثر رتبه برای قبولی توی این دانشگاه چیه؟

کوه با نخستین سنگ‌ها آغاز می‌شودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو

غذاهای دانشگاهو نمیخوردم حتی با دوستام میرفتم سلف اونا غذا بگیرن منم بشینم کنارشون خوراکیایی که خودم داشتم بخورم حالم از بوی سلف بهم میخورد میرفت رو نیمکتای دانشگاه مینشستم یه چیزی میخوردم

از ظرفش حالم بهم خورد ی لحضه

ظرف غذای دانشگاه ها همینجوریه اصولاعزیزم

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
نوش جان عزیزمبهترین روزای زندگیته قدرشو بدون

واقعا واقعا و واقعا   

گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات