2777
2789
عنوان

مامانم خیلی دلمو میشکونه

122 بازدید | 14 پست

نزدیک 90 گرم طلا ب داداشم داده

دو بار ماشین گرفت

یعنی بیشتر بود، ی مقدار برگردوند 90 گرم دیگشو نداد

الان من 170 دارم میگم 130 دیگه بهم بده، ی تیبا بگیرم پیادم

میگه طلاهامو نمیدم

درصورتی ک میدونم نزدیک 80تومن پول نقد داره

میگم من ک ماشینم بگیرم خودتون ی سره سوارین

میگم رفتم سرکار پولتو برمیگردونم

آموزگاری قبول شدم فعلا گزينش بهم گیر داده نمیتونم برم سرکلاس

اما ب من ک میرسه همیشه میگه ندارم

واقعا دلم میشکنه ازین همه فرق گذاشتن

من بچه ای هستم ک تموم وقت و انرژیمو صرف خونواده کردم، تموم خریدای خونه، مریض بشن ببرمشون دکتر 

حتی همین دیروز مامانم حالش بد بود، از باشگا زدم و نرفتم بردمش دکتر اما داداشم فقط اومد ناهار خورد و رفت

هرکاری ک فک کنین من مث ی پدر ک تو خونه انجام میده، انجام میدم

اما داداشم صب تا ظهر سرکار، عصرم باشگا، شبم با رفیقاش، ی خونه داریم اونم دادن دستش

واقعا حق من اینه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل توام ،فقط به این‌نتیجه رسیدم که هیچ‌کدوم ادما هیچکس ارزش نداره که براش انرژی بزاری

آره والا منم اینقدر اذیت کردن 

آخرش ازشون جدا شدم خیلی بهم سخت می گذره ولی به ندیدن شون میارزه 

بخدا از هرچی ادم بیزارم فقط میخوام دور از ادما باشم

آره 

خدایی روز اول جدایی از خانواده تو یه جای نقلی بودم استرس هیچی انگار نداشتم با اینکه با مشکل مالی روبه رو بودم 

اول سیر خوابیدم حس آرامش عجیبی بود 😍

آره خدایی روز اول جدایی از خانواده تو یه جای نقلی بودم استرس هیچی انگار نداشتم با اینکه با مشکل مالی ...

حالا خوبه تو تونستی من افسردگی دارم دارم میجنگم بل افسردگی کنکور حالم خیلی ناجوره

حالا خوبه تو تونستی من افسردگی دارم دارم میجنگم بل افسردگی کنکور حالم خیلی ناجوره

درک می کنم من دچار پانیک شدم و دوبار خودکشی کردم 

کلا زندگی کردن با کسایی که همراهت نیستن جاش نقادت هستن خیلی سخته خیلی سخت 

الان تو به یه تراپیست نیاز داری چون تو وضعیت میشه گفت ترسناکی هستی 

درک می کنم من دچار پانیک شدم و دوبار خودکشی کردم کلا زندگی کردن با کسایی که همراهت نیستن جاش نقادت ه ...

منم درچار پانیک میشم گاهی 

کاش زود برسم به هدفن به جایی که میخوام زود تموم بشه