2777
2789

آموزشگاه خودش میگه بهت

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

واس مربی هم از کسایی که تو آموزشگاه میان میرن بپرس

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام وقتی گواهینامه گرفتم بدونن سوپرایز بشن

آفرین کار خوبی میکنی نگو

هی میگن قبول نشدیییی؟؟؟؟واااا چرااا؟؟؟😂

میخوام وقتی گواهینامه گرفتم بدونن سوپرایز بشن

فقط از من به تو نصیحت زن بر ندار.یه همراه جور کن با اون برو پیش مربی مرد.من با مرد رفتم همون بار اول قبول شدم ولی همسایمون زن برداشت قبول نشد آخرش با مرد رفت قبول شد

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
میگه خودت انتخاب کن

نه اون پیام واسه این گفتم که پرسیدی حالا باید چیکار کنم

میگم مراحل بعد رو آموزشگاه بهت میگه 

یه تجربه بگم بهت که من مربیم زن بود خیلی راضی بودم

آیین نامه که به خوندن خودت مربوط میشه 

من دفعه اول بدون غلط قبول شدم تست از گوگل سرچ کن زیاد بزن

ولی تو شهری یه دفعه رد شدم 

مربی زن باشه خیلی باهاش راحت تری

نه اون پیام واسه این گفتم که پرسیدی حالا باید چیکار کنممیگم مراحل بعد رو آموزشگاه بهت میگه یه تجربه ...

آره صددرصد مربی زن میگیرم تو آموزشگاه هم دوبار رفتم زیاد کسی رو ندیدم که بپرسم

فقط از من به تو نصیحت زن بر ندار.یه همراه جور کن با اون برو پیش مربی مرد.من با مرد رفتم همون بار اول ...

خودمم بخوام مربی مرد بگیرم شوهرم نمیزاره بعد با مربی زن خودمم راحتترهستم