2777
2789
عنوان

تلویزیون بخرم یا طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 58 پست
واقعا موندم....از اینهمه طرز تفکر داغون

واقعا رو مخه،طرف لباسش پارس اونوقت ۱۲ تا النگو دستشه بازم پول دستش بیاد میدوعه طلا میخره،این دیگه واقعا یجور بیماری روانیه

دانشجوی پزشکی 🩺📖 اگر توی راه کنکور نیاز به مشورتی داشتی رو کمک من حساب کن ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها تلویزیون فعلا داریم میگم اگر هم خریدم می‌زارم یک ساله دیگه که بچه ها بزرگتر شدن استفاده میکنم

عیبی نداره 

یک ۵۶ اینچ بگیر 

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...
عزیزم طلا هم اگه می‌خوام بخرم برای خرید تلویزیون می‌زارم کنار تا سال دیگه

اخه وسیله ام اندازه طلا میکشه بالا،پارسال یخچال خریدم۸۵ هنوز یسال نشده شده۱۱۵ 

بستگی به شرایط خودتاگه زیرپات سفته( خونه مال خودتونه و شوهرتم خوبه)، تلویزیون بزرگ و خوب بخراگه نه ط ...

خونه که نداریم خونه ی پدر شوهرم زندگی میکنیم ولی خوب اینجا خیلی بچه کوچک هست میترسم بخرم بچه ها خرابش کنن فعلا همین تلویزیون کوچیکه خوبه ولی اگر طلا هم خریدم برای خرید تلویزیون کنار می‌زارم چون واجب 

قربونتواقعا هم همینه مگه چقدر قراره بمونیم ک هی پول روی پول بزاریم و طلا جمع کنیمخوش باشیم و زندگی ...

دقیقا ،تو پیری خاطرات سفرا و تفریحا و خوشیا و عکسامون با لباسی تمیز و مرتب به کارمون میاد نه طلاها

حرف شما هم درسته هم طلا واجبه برای پس انداز زندگی هم وسیله

ادم اول زندگی باید طلا پس انداز کنه برا خونه وقتی خونرو خریدی دیگه یکمم باید فرصت زندگی به خودت بدی،باید متعادل زندگی کرد نه خیلی ولخرج نه خیلی خساست