2777
2789
عنوان

تلویزیون بخرم یا طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 58 پست
دقیقا ،تو پیری خاطرات سفرا و تفریحا و خوشیا و عکسامون با لباسی تمیز و مرتب به کارمون میاد نه طلاها

اتفاقا تو پیری طلا ها بکار میاد .توان کار دیگه نیست وخرجها مخارج وبالا .به نوهات یک کادو تولد خوب ندی نگاتم نمی کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من تجربه داشتم بهت میگم

من گوشوارمو فروختم گوشی خریدم دقیقا با همون پول

خیلی سال پیشم نه ها... مثلا یک سال و نیم پیش

الان گوشی من خیلییی کم ارزش تر مونده ب نسبت طلا

من اگ امروز طلامو میفروختم گوشی خیلی بهتر میتونستم بخرم

اما الان این گوشیو اگ بخوام بفروشم پول نیم گرم طلا هم شاید نشه

تجربه شخصیم میگ اگه میخوای تلویزیونو بذاری کنار 

طلا بگیر 

هروقت خاستی بخری طلاتو بفروش...ارزش پولت ب روز میمونه

تلویزیون فکر نکنم ب اندازه طلا خودشو بکشه بالا

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

من اگر خونه داشتم اصلا برام پس انداز مهم نبود ولی اینکه وقتی خونه نداری مجبوری از همه چیزت بزنی برای داشتن یه خونه ی مستقل باورتون نمیشه حتی حاضرم وسایل خونم حتی این تلویزیون کوچیکه رو هم بفروشم ولی یه خونه جدا برای خودم داشته باشم 

اتفاقا تو پیری طلا ها بکار میاد .توان کار دیگه نیست وخرجها مخارج وبالا .به نوهات یک کادو تولد خوب ند ...

کلا زندگیو اشتباه فهمیدید،ما قرار نیست ادمارو بخاطر پول کنارمون نگه داریم اون نوه یا منو دوس داره میمونه یا دوس نداره بره به سلامت قرار نیست من با پول دهنشو ببندم که بهم محبت کنه،شما تو پیری خودتی و خودت باید اینو بپذیری بچه میذه دنبال زندگیش

دانشجوی پزشکی 🩺📖 اگر توی راه کنکور نیاز به مشورتی داشتی رو کمک من حساب کن ♥️

و اینکه چون اصل پول برات مهمه سعی کن طلایی ک میگیری خیلی اجرت پایین باشه ب خوشگلیش کار نداشته باش 

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

خب من تجربه داشتم بهت میگممن گوشوارمو فروختم گوشی خریدم دقیقا با همون پولخیلی سال پیشم نه ها... مثلا ...

ممنونم از پیشنهادت شوهرم میگه الان طلا ۴تومن اگر اومد پایین ضرره ولی تلویزیون زیاد بالا و پایین نداره

واقعا رو مخه،طرف لباسش پارس اونوقت ۱۲ تا النگو دستشه بازم پول دستش بیاد میدوعه طلا میخره،این دیگه وا ...

بله. کاری به استارتر ندارم ولی واقعاتاسف میخورم از زن هایی گه به خودشون و زندگیشون اهمیت نمیدن از همه چی میزنن حتی از روحیه اشون که توی خونه داغون افسرده تر میشن اونوقت دلشون خوشه طلا دارن شوهره هم تا تقی به توقی میخوره میبره میفروشه بدون اینکه طرف خودش حتی ذره ای خوشی کرده باشه دور از جون آخر سرم نمیتونن ببرن با خودشون اون دنیا میمونه واسه کسی دیگه که حال کنن...به این فکر نمیکنن ۱۰۰ سال دیگه ماها همه زیر خاکیم اونوقت کوچکترین خوشی از خودمون دریغ کردیم...

بله. کاری به استارتر ندارم ولی واقعاتاسف میخورم از زن هایی گه به خودشون و زندگیشون اهمیت نمیدن از هم ...

درسته استارتر که شرایطش فرق داره کارشم عاقلانس منم کلی گفتم،دقیقا همینطوره من اینجا دیدم میگن پول سزارینم بگیر ولی طبیعی عمل کنه پولشو بده النگو دستت کن،یعنی ابن ادما برا جسم خودشونم ارزش قائل نیستن حاضرن درد بکشن اما فقط طلا بخرن

اره ولی قبول کن پیری پول می خواد. مثلا پرستار وکارگر برای کارای خونه.جوونی هم همینطور برای مامان یا ...

منم نمیگم کلا پس انداز نداشته باش که،میگم تعادل زندگیو رعایت کن هم تمیز بگرد به خودت برس به زندگیت برس هم کم کم طلا و پس اندازم داشته باش اما نه اینکه بخاطر طلا از همه زندگیت بگذری

من اتفاقا ده سال که ازدواج کردم ولی پس انداز خاصی نداشتیم هر چی که خواستم نخریدم ولی خسیس بازی هم در نیاوردم به اندازه ی درامدمون خرج کردیم الان که میبینم همه خونه دارشدن ومن هنوز خونه ی پدر شوهرمم با خودم میگم کاش کمتر خرج میکردم وبیشتر پس‌انداز ولی با این تورم همش داریم دست و پا می‌زنیم ۳۰تومن هم اگه بدم طلا سال دیگه برای خرید تلویزیون میفروشم