2777
2789
عنوان

بچه هام ببینم

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 29 پست
قد بلند من که نشناختمش ولی کپ باباش دلم میخواد بغلش کنم

چقدر بدآدم نتونه به بچه خودش ک ۹ ماه تو شکمش نگه داشته نزدیک بشه. .چجوری زنده موندی تا الان خواهر .الهی خدا بهت صبر بده . آدما خیلی ظالمن

چقدر بدآدم نتونه به بچه خودش ک ۹ ماه تو شکمش نگه داشته نزدیک بشه. .چجوری زنده موندی تا الان خواهر .ا ...

متاسفانه زنده ام و به اجبار زندگی میکنم 

و گاهی شاکی از خدا میشم چرا مجبورمون میکنه به زندگی 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تورو یادمه عزیزم

ایشالا بیان پیش خودت زندگی کنن قشنگم

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

من تورو یادمه عزیزمایشالا بیان پیش خودت زندگی کنن قشنگم

مرسی دیشب بعد ۴ سال اومدن 

الانم خوابن خداروشکر 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
مرسی دیشب بعد ۴ سال اومدن الانم خوابن خداروشکر

وای عزیزدلمممم خیلی خوشحال شدم برات

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

وای عزیزدلمممم خیلی خوشحال شدم برات

منم خیلی خوشحالم همونجوری که یهو ۶ سال پیش همه چی خراب شد یهویی همه چی درست شد خداروشکر 

منم خیلی خوشحالم همونجوری که یهو ۶ سال پیش همه چی خراب شد یهویی همه چی درست شد خداروشکر

یه دل سیر ببینشون

همسر سابقت چیزی نگف؟

قد بلند من که نشناختمش ولی کپ باباش دلم میخواد بغلش کنم

بهترین تایم الانه بعد که بزرگ بشن دیگه قبولت نمیکنن سعی کن پسرتو قایمکی متقاعد کنی بگو نذاشتن الان قانونی گرفتم انقد منتظرت بودم

یه دل سیر ببینشونهمسر سابقت چیزی نگف؟

فرار کرده قشم 

بعد من از مدرسه دنبال بچه ها رفتم  و خونه رو پیدا کردم 

اصلا نمیدونم چه نیرویی خدا بهم داد رفتم در خونشون

مامانش تا منو دید گریع زاری و ... از ترس اینکه نکنه اومدم با حکم جلب

منم گفتم فقط بچه هامو میخوام

هفته پیشش همین ادما میگفتن بچه ها تورو نمیخوان 

الانم از ترسشون چون من طلاق غیابی گرفتم با حفظ حق و حقوق میترسن پیداشون کردم راحت گذاشتن من بچه ها رو ببینم 

خداروشکر بچه هامم منو قبول کردن 

خلاصه که بعد ۴ سال من به بچه هام رسیدم

و فقط خدا خودش یهویی درست کرد 

وگرنه تموم این سالها به بدبختی گذشت 

فرار کرده قشم بعد من از مدرسه دنبال بچه ها رفتم و خونه رو پیدا کردم اصلا نمیدونم چه نیرویی خدا بهم ...

خدالعنتشون کنه وای

خیلی خوشحال شدم برات عزیزدلم موفق باشی خوشگلم

الان بچه ها پیشت خوشحالن؟سراغ پدر و خانوادش رو نمیگیرن؟؟

سلام اره خوشحالیم هممون . 

من جلو دیدنشون رو نمیگیرم هر هفته یک روز میرن پیش خانواده پدریشون 

بعد ۴/۵ که اصلا ندیدمشون فقط با دوبار دیدن من خودشون خواستن بیان با من زندگی کنن . مهر مادر فرق داره