من اول از فرنی خیلی رقیق شروع کردم . از روزی 2 قاشق مرباخوری و هر روز 2 قاشق اضافه کردم یعنی روز دوم 4 قاشق تا برسه به نصف کاسه ماست خوری
از هفته دوم حریره بادام شروع کردم . شیره بادام هم از هفته سوم . سوپ رقیق هم کم کم شروع کردم . سوپ شامل برنج . سیب زمینی . هویج و یه نوع سبزی ( گشنیز یا جعفری یا شوید) . دفعات بعدی سوپ رو با یه نوع سبزی دیگه باید بپزی . مثلا دفعه اول گشنیز و دفعه دوم شوید یا جعفری که اگر حساسیت داشت تا یک سال دیگه اون سبزی رو استفاده نکنی .
پوره ها رو هم از هفته های بعد شروع کردم . پوره کدو . پوره هویج . پوره سیب زمینی . پوره به و سیب درختی
مرغ و ماهیچه رو هم دو سه هفته است که کم کم به سوپ اضافه میکنم . نهایتا به اندازه یه قوطی کبریت ماهیچه یا مرغ . گاهی هم گوشت چرخ کرده
فرنی رو الان با موز یا خرما درست میکنم که شکر کمتر استفاده بشه و شیرین بشه