2777
2789
عنوان

از کی میشه به نی نی کته داد ؟

25313 بازدید | 17 پست

سلام .

پسر من 6 ماهشه و 2 ماهه که غذای کمکی رو شروع کردم

الان میتونم کته و ماهیچه رو هم بدم یا باید دندان در بیاره که بتونه بخوره ؟

برای بچه اولم کته درست می کردم ولی یادم نمیاد از چه ماهی بهش دادم بخوره !!😐

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

ماهیچه من به نی نی میدم ولی کته رونمیدونم

ماهیچه رو که الانم توی سوپش می ریزم

منظورم غذای غیر آبکی هستش : مثل کته

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Free Glitter Graphics

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهیچه رو که الانم توی سوپش می ریزم منظورم غذای غیر آبکی هستش : مثل کته

من از دکتر پسرم پرسیدم گفت از هشت ماهگی پسرمن الان هفت ماهشه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

عزیزم از چهار ماهگی غذا دادی خوب خورد اذیت نشد وزن خوب گرفت اول چی دادی بهش

ببخشید اینهمه سوال کردم اخه خیلی فکرمو مشغول کرده بچم ضعیفه میخام منم شروع کنم

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.
عزیزم از چهار ماهگی غذا دادی خوب خورد اذیت نشد وزن خوب گرفت اول چی دادی بهش ببخشید اینهمه سوال کردم ...

من اول از فرنی خیلی رقیق شروع کردم . از روزی 2 قاشق مرباخوری و هر روز 2 قاشق اضافه کردم یعنی روز دوم 4 قاشق تا برسه به نصف کاسه ماست خوری

از هفته دوم حریره بادام شروع کردم . شیره بادام هم از هفته سوم . سوپ رقیق هم کم کم شروع کردم . سوپ شامل برنج . سیب زمینی . هویج و یه نوع سبزی ( گشنیز یا جعفری یا شوید) . دفعات بعدی سوپ رو با یه نوع سبزی دیگه باید بپزی . مثلا دفعه اول گشنیز و دفعه دوم شوید یا جعفری که اگر حساسیت داشت تا یک سال دیگه اون سبزی رو استفاده نکنی . 

پوره ها رو هم از هفته های بعد شروع کردم . پوره کدو . پوره هویج . پوره سیب زمینی . پوره به و سیب درختی

مرغ و ماهیچه رو هم دو سه هفته است که کم کم به سوپ اضافه میکنم . نهایتا به اندازه یه قوطی کبریت ماهیچه یا مرغ . گاهی هم گوشت چرخ کرده

فرنی رو الان با موز یا خرما درست میکنم که شکر کمتر استفاده بشه و شیرین بشه

Free Glitter Graphics

عزیزم از چهار ماهگی غذا دادی خوب خورد اذیت نشد وزن خوب گرفت اول چی دادی بهش ببخشید اینهمه سوال کردم ...

پسر من شیر خودم رو زیاد نمیخوره چون از اول کم بود . شیرخشک میخوره . بخاطر همین دکتر گفت از 4 ماهگی میتونم غذا بدم ولی 4 ماهه که شد گفت چون وزنش خوبه همون 5 ماهگی غذا بده ولی من از 4 شروع کردم . اصلا اذیت نشد . غذاهای دیر هضم که نمیدم . چیزایی که دکتر گفته رو بهش دادم

وزن کوچولوی شما چقدره؟ چند ماهشه؟

Free Glitter Graphics

پسر من شیر خودم رو زیاد نمیخوره چون از اول کم بود . شیرخشک میخوره . بخاطر همین دکتر گفت از 4 ماهگی م ...

ني ني من وزنش خوب و شير خودمو ميخوره ولي عاشق غذا و گاهي با شيرم سير نميشه مجبور ميشم شير خشك بدم اونم بالا مياره الان سه ماه و نيمشه منم ميخوام ٤ ماه تمام شد غذا رو شروع كنم ولي ميترسم به شير حساسيت بده

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
پسر من شیر خودم رو زیاد نمیخوره چون از اول کم بود . شیرخشک میخوره . بخاطر همین دکتر گفت از 4 ماهگی م ...

چهارراه فقط شیر خشک میخوره

وزنشم 5800

چهارراه فقط شیر خشک میخوره وزنشم 5800

وزنش کمه ! البته بستگی به وزن تولد هم داره

دکتر چیزی نگفت؟ نگفت غذای کمکی رو شروع کنی؟

چه شیری بهش میدی؟

من نان میدم

Free Glitter Graphics

خیلی ممنون عزیزم همه چیو توضیح دادی    

خواهش میکنم

امیدوارم مفید باشه

راستی دکتر ابمیوه رو هم در حد نهایت 30 سی سی از ماه 5 گفته بدم . میوه فصل بجز مرکبات

Free Glitter Graphics

وزنش کمه ! البته بستگی به وزن تولد هم داره دکتر چیزی نگفت؟ نگفت غذای کمکی رو شروع کنی؟ چه شیری بهش ...

وزن تولدش بد نبود 2900 

ولی رفلاکس داشت شیر خودمو دادنی اذیت میشد دو ماهگی شیر خشک دادم دیگه شیر خودمو نخورد تا دو ماهگی کم رشد کرد 3700

دکترش گفت پایان 5 ماهگی ولی من میخام شروع کنم شیر خشکشم مخصوصه به درد نمیخوره زیاد