2777
2789
عنوان

خانما میشه بیان کمک من الان چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 132 پست
خانما من یه نصیحت خواهرانه دارم اینکه از راهی که میدونین نذارین همسرتون اینستا وکانال داخل ت ل گ رام ...

والا همینو بگو الان بعصیا میان میگن کسی که بخواد خیانت بکنه میکنه اره درسته اما با این پیجا اینا بیشتر هوس میکنن فیلشون یاد هندوستان میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا همینو بگو الان بعصیا میان میگن کسی که بخواد خیانت بکنه میکنه اره درسته اما با این پیجا اینا بیش ...

یعنی من یکی دونفر که سرشون قسم میخوردن دیدم با همین کانال های تل گر ام که داخلش پست کانال سکسی میذارن خیانت کرده

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤

پاک کن بهشم هیچی نگو نمیتونه چیزی بگه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

ولی اینبار که رمز گذاشت تو گوشیش ناراحت نشیا چون خودت خواستی خب بزا داشته باشه مگه چیه حساسش میکنی!البته اگر زمینه ی انحراف داره که اصلا اینستا خوب نیست 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
ولی اینبار که رمز گذاشت تو گوشیش ناراحت نشیا چون خودت خواستی خب بزا داشته باشه مگه چیه حساسش میکنی!ا ...

ای خواهر زمینه همه دارن ماشاالله بجز بعصیا البته