2777
2789
عنوان

لج بکنم یا نکنم

275 بازدید | 24 پست

خانمای عاقل و فهمیده جواب بدید🥺

دیروز کلی زحمت کشیدم دو نوع غذا درست کردم

همیشه همه خریدا با منه همهههه ی خریدا

و تقریبا تنها کاری که شوهرم میکنه اینه که میره سر کار و پول در میاره و خوب درآمدشم خوبه

چهار ماهه بچه م به دنیا اومده و الان حدود ۶ ماه میشه که سرکار نرفتم همیشه منم میرفتم بعضی وقتا حتی دو شیفت میرفتم دو نوع غذا هم برا ناهار شام درست میکردم

حالا بگذریم

دیشب هم از اون روزا بوو که سنگ تموم گذاشتم

دونوع غذا و سالاد و نوشابه با یخ و میوه و همه چی

سفره رو شیک چیده بودم خودم ترگل و ورگل بچه رو خوابوندم که بتونیم با هم شام بخوریم

بهش گفتم قبض آب و برق اومده گفت خوب یه لحظه برو تا عابر بانک پرداخت کن توام یه گوشه از کارای این زندگی رو بگیر همه ش رو دوش منه 😳😳😳😳😳 بابت غذا و اینام هیچ تشکری نکرد که هیچ این حرفو زد همه خستگی کل روز کارا و بچه و غذا و خرید و میوه و .... رفت تا مغز استخونم

بعدش بهش گفتم منم کم زحمت نمیکشم‌ یه کم چشاتو وا کن و ببین گفت چیکار میکنی مثلا میخوری میخوابی دیگه

من حوصله جروبحث نداشتم رفتم یه سیگار کشیدم اومد گفت ببین من از صب میرم سرکار میام خونه چه جور رفتار میکنی

گفتم عزیز من شما اومدی خونه با چه صحنه ای روبه رو شدی؟واکنشت چی بود؟حالا من تشکر و قدردانی نمیخوام ولی چرت و پرت چیه میگی میخوری میخوابی گفت همینی

گفتم باشه حوصله بحث با آدم بی منطق رو ندارم رفتم اون یکی اتاق بعد یه کم داره صدا میکنه هوووی هوی با توام 

منم اصلا جواب ندادم بعد یه کم اومد میگه چرا صدا میکنم جواب نمیدی گفتم من نشنیدم کسی منو صدا کنه

گفت من دارم میرم بخوابم

گفتم بفرما شب بخیر

ناگفته نماند ایشون یه ساله از اول بارداریم جای خوابشو جدا کرده میره تو یه اتاق دیگه میگه به هیچ عنوان تو نیا اونجا من خسته م میخوام استراحت کنم😶

امروز که بیدار شدم هیچ کاری نکردم

آشغال تخمه هایی که ریخته جلد بستنی که خورده هسته هلو اینا ته سیگاراش‌ و پاکت پاره شده ش همش رو فرشه‌ و قصد ندارم دست بهشون بزنم اصلا

ظرفای شام و ... آشپزخونه کلا

که خسته بیاد با یه خونه داغون مواجه بشه ببینم کی میخوره میخوابه تو خونه 🤬

از یه طرف هم میگم لج نکن اونم یه وقت اگه لج کنه زندگیمون الکی میره رو هوا

بعدش میگم جهنم مگه فقط منم که باید تلاش کنم زندگی نره رو هوا درضمن هرچیو فراموش کنم اون که میگفت هوی هوی رو نه میبخشم نه فراموش میکنم😃

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
تدارک اون طوری نبین برای غذا. خودتو اذیت نکن

والا به خدا

ارزششو‌ نداره 

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشو نخوندم.ببین وقتی یه کاریو به عهده میگیره که جفتتونم باید درش سهیم باشین رفته رفته میشه وظیفت خب.

پس اینکارو‌نکن.از این به بعد خونرو اونطور که تمیز میکردی نکن همه کارارو انجام نده هریدم نرو تو خونه هیچیم نبود باز نرو.قبضارو پرداخت نکن.بچرو بهانه کن.

بزار فرق قبل و بعدو بدونه.

ن بابا لج نکن نکته اساسی بنظرم اونجاست ک ی ساله از هم جدا می‌خوابید

عزیزم تو دوران بارداری خیلی بهش نیاز داشتم حتی یه بغل ساده رو ازم دریغ میکرد

۵.  ۶ بار رفتم پیشش پسم زد خیلی بدجور پسم زد

حتی نشستم باهاش منطقی حرف زدم گفتم یه مجرد راحت میتونه خ.و.د ارضایی کنه ولی برا من هربار حکم تجاوز رو داره

خیلی سخته هورمونام به هم ریخته به شدت نیاز دارم به محبتت

بدجور پسم زد

به اون گفتم خدا ببخشدت

با خودم گفتم به جهنم

من خوشگلم هیکلمم‌ خیلی خوبه از اون لحاظا‌ از خودم مطمئنم

ولی اون مشکلات روانی شدید داره

میرم اتاقش شبا فقط برا سیگار کشیدن میرم غیر اون میگه میخوام استراحت کنم برو توروخدا😶

اومدم بگممیخوای بکن میخوای نکن 😅با ریتم بخونالان میرم متنتو میخونم🤗

😃

بنظرم بزار بیاد ببینه و بعد جلوش جمع کن بگو امروز خوردم خوبیم خونه این شکلیه

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
همین که یه ساله جای خواب تون جداس یعنی زندگیتون به باد رفته چه دلیل داره زن و شوهر جدا از هم بخوابن

تو دوران بارداری خیلی بهش نیاز داشتم حتی یه بغل ساده رو ازم دریغ میکرد

۵.  ۶ بار رفتم پیشش پسم زد خیلی بدجور پسم زد

حتی نشستم باهاش منطقی حرف زدم گفتم یه مجرد راحت میتونه خ.و.د ارضایی کنه ولی برا من هربار حکم تجاوز رو داره

خیلی سخته هورمونام به هم ریخته به شدت نیاز دارم به محبتت

بدجور پسم زد

به اون گفتم خدا ببخشدت

با خودم گفتم به جهنم

من خوشگلم هیکلمم‌ خیلی خوبه از اون لحاظا‌ از خودم مطمئنم

ولی اون مشکلات روانی شدید داره

میرم اتاقش شبا فقط برا سیگار کشیدن میرم غیر اون میگه میخوام استراحت کنم برو توروخدا😶

سیگار میکشی؟

نه همیشه و نه زیاد

گاهی برا جلب توجه اون میکشم در کل دوست ندارم 

حتی وقتی میکشم خجالت میکشم پیرم پیش‌ بچه م که ۴ ماهه س