2777
2789
عنوان

لج بکنم یا نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 24 پست
غذای ساده درست کن. با بچه کوچیک خودتو فرسوده نکن

هرچیزی نمیخوره بیش از حد بدغذاست 

منوی غذایی من کلا ۱۰. ۱۵ تا غذا بیشتر نیست

به زور میرسونم تا ۱۵تا

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید ازش بچه میاوردی این مرد به درد زندگی نمیخوره و دوست نداره

دوسم که داره ماشین و خونه رو به اسم من زده

بچه دوست نداشت‌

ولی اون روز میگفت خوب حالا که‌ آب از سرمون گذشت دومی رم بیاریم😳

بچه بوجود اومد و دلم نیومد بندازمش

ماما گفت سونوگرافی بگیر ببینم چند هفته ایی چه جوری برا سقط اقدام کنیم خوبه

رفتم تو سونوگرافی دیدمش‌ دلم نیومد

نتونستم با خودم کنار بیام😔

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
دوسم که داره ماشین و خونه رو به اسم من زده بچه دوست نداشت‌ولی اون روز میگفت خوب حالا که‌ آب از سرمون ...

ولش کن. تاپیک خودش رو ببین. بعد به تو میگه برای چی آوردی. به منم میگه وای حرف بیخود می زنی !!!

ولش کن. تاپیک خودش رو ببین. بعد به تو میگه برای چی آوردی. به منم میگه وای حرف بیخود می زنی !!!

😃😃🤣🤣🤦‍♀️

عجب دنیاییه