2777
2789
عنوان

روتختی فروشی بیاین نظر بدین

275 بازدید | 20 پست

سلام دوستان

شوهر من تولیدی روتختی داره مغازه دارها کارهاشون ۷به بالا میفروشن  بخش گفتم بیا خودت فروش تک راه بنداز که میشه۴۵۰۰۰۰۰بنظرتون سایت بزنیم کانال بزنیم یاخودمون مغازه بزنیم فروش بیشتر میشه؟اینم بگم جنس کارمخمله ومغازه دارها چکی می‌خرن که در کل سودی نمیمونه برامون. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کانال بزن و حتما دوره علیرضا انواری رو شرکت کن. 

بهت نحوه تعامل و فروش اصولی رو یاد میده. 

تکنیک هاش به شدت کاربردیه و کلاس هاش رو شرکت کنی بیخیال دوره ها و اساتید دیگه میشی.  برو کانال اموزشی و نتایج دانشجوهاش رو ببین.  شگفت زده میشی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خب فروش آنلاین خوبه بصرفه اسولی نیاز به تبلیغ زیادی دارهتا کار فروش جون بگیرهاولش باید با مغازه شروع ...

بنظرتون تو مغازه فقط روتختی بزاریم یا درکنارش باید چیز دیگه باشه؟شوهر میگه حداقلش باید چند جنس دیگه باشه کنارش

بنظرتون تو مغازه فقط روتختی بزاریم یا درکنارش باید چیز دیگه باشه؟شوهر میگه حداقلش باید چند جنس دیگه ...

اینارو انواری خیلی خوب یادتون میده. 

الان نیچ مارکتینگ کار کردن خیلی کمک کننده ست و باعث میشه شما تخصصی کار کنید. 

بعدشم شما چون خودتون تولید کننده هستید کلی تولید محتوا میتونید تهیه کنید برای جذب و جلب اعتماد مشتری. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

دوره هاش چقدره؟؟

تازگی برگزار کرد،  هرکدوم ۹۰۰بود. بنظرم بیشتر از اینها ارزش داره. 

اینارو انواری خیلی خوب یادتون میده. الان نیچ مارکتینگ کار کردن خیلی کمک کننده ست و باعث میشه شما تخص ...

چون اولین بارمونه یکم سخته ۱۵ سال تولید کننده اس ولی می‌ترسه از تک فروشی چکی هم پدرمون دراورده