2777
2789

سلااااااام

بچه ها من داشتم فکر میکردم برای آبان درخواست ثبت کنم که ترم بهمن مهمان دانشگاه تهران یا شهید بهشتی بشم ( البته نمیدونم قبول میکنن یا نه ) 

گفتم میمونم خوابگاه ( دوستم گفته اتاقا سه تخته ن خودش اونجاست) یا اگه دیدم شرایط بده یه پانسیون دانشجویی همون نزدیکی کرایه کنم

توی سایت ها دیدم نزدیک چند تا پانسیون مد نظرم موقعیت شغلی هست 

به نظر شما ارزش داره از بهمن تا خرداد برم تهران تجربه زندگی مستقل رو داشته باشم ؟ تازه یک ماه وسطش که تعطیلی عیده هم برمیگردم پیش خانواده 

چون من خیلی جاهای تهران رو نگشتم و هر بار رفتیم فقط برای دیدن فامیل بوده دلم میخواد تئاتر و مرکز خریدا و رستورانا … همه رو برم 

دو دوست صمیمی هم تهران دارم که همون دانشگاهی میخونن که میخوام برم و اگه مهمان بشم خب دوستای بیشتر پیدا میکنم و وقتم پر میشه

🤓 چیکار کنممممم ؟ اونجا هم فقط یه فامیل نزدیک دارم و چند تا دوست خانوادگی که میتونم روشون حساب کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا مهمان معمولا تو شهر خود آدم میدن من همدان درس میخوندم مهمان تو تهران که شهر خودم بود بهم میدادن ...

من رتبه کنکورم به دانشگاه تهران میخورد چند تا دوستامم که درخواست داده بودن قبول کردن

شهریه مهمانی زیاده جدیدا دانشگاه تهران همه رو قبول میکنه

اگه از لحاظ مالی میتونی تامین کنی برو.خوابگاه ۴ تخته و گاهی حتی ۱۲ تخته هم هست پانسیون هم معمولا اجا ...

❤️ مرسی

اگه رفتم خب همون خوابگاه دوستم میرم که سه تخته ست چون فکر کنم همه بچه ها همون جان 

پانسیون شهریه ش درحد ماهی ۸ تومنه با خودم گفتم برم سرکار ماهی ۱۳ ۱۴ حقوقمه طبق اگهی هایی که دیدم بابامم بهم بده دخل و خرجم به هم میخونه 😬

دانشگاهو نمیدونمولی بخدا تهران هیچ پخی نیست ... من از خدامه زودتر منو همسرم کارامون جور بشه انشاالله ...

حس‌ میکنم حیفه تجربه ش نکنم

شما چون خودت تهران زندگی کردی برات تکراری شده 

البته من خودمم شهر بزرگ زندگی میکنم ولی تفریحات تهران زیادتره 

دانشگاهو نمیدونمولی بخدا تهران هیچ پخی نیست ... من از خدامه زودتر منو همسرم کارامون جور بشه انشاالله ...

حس‌ میکنم حیفه تجربه ش نکنم

شما چون خودت تهران زندگی کردی برات تکراری شده 

البته من خودمم شهر بزرگ زندگی میکنم ولی تفریحات تهران زیادتره 

حس‌ میکنم حیفه تجربه ش نکنمشما چون خودت تهران زندگی کردی برات تکراری شده البته من خودمم شهر بزرگ زند ...

تفریح جایی که ادم دلش خوش باشه و ارامش داشته باشه بنظرم حتی ادم تو بهشتم باشه اگه دلش خوش نباشه بهشت براش جهنمه مهم دل خوشه... من خودم تو تهران خیلی اذیت شدم شایدم برا همینه دلم ارامش و خلوتیه شهرستانو میخواد دلم داره لک میزنه برا اب وهوای کوهستانی و مناظر زیباش برم بین گاوگوسفند و مرغ و خروس😍😍💃💃

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

❤️ مرسیاگه رفتم خب همون خوابگاه دوستم میرم که سه تخته ست چون فکر کنم همه بچه ها همون جان پانسیون شهر ...

13 14 تومن که نمیدن البته، تازه کار تمام وقت هم فکر نکنم بتونی بری درسته؟ 

چه کاری هست؟

نهایت 7 8 تومن

13 14 تومن که نمیدن البته، تازه کار تمام وقت هم فکر نکنم بتونی بری درسته؟ چه کاری هست؟ نهایت 7 8 توم ...

من تو سایت ها میگردم همین قیمت هست سرچ کن. البته هیچوقت تا حالا مستقیم با کارفرما صحبت نکردم که شرایط دقیق رو بپرسم

نه کار پاره وقت 

بیشتر تو فکرم بود یا تو سالن مطالعاتی کار کنم یا دستیار دندانپزشکی 

من تو سایت ها میگردم همین قیمت هست سرچ کن. البته هیچوقت تا حالا مستقیم با کارفرما صحبت نکردم که شرای ...

دیدم عزیزم، اکثرا فقط یه چیزی مینویسن، یا برا بیمه 1 تومن کمتر میدن، یا یه سری ها هم پورسانتی هست

ولی خب حداقل 6 7 تومن رو هست

که با این لحاظ که میگی پدرت هم کمک میکنه بهت پس مشکلی نیست دیگه