2777
2789
عنوان

رول ضد تعریق یا اسپری یا زینک

65 بازدید | 6 پست

خیلی عرق میکنم

حتی شده روزی دوبار حمام برم

منم دوست دارم مثل اون خانومایی باشم ک هیچ وقت بو عرق نمیدن

ولی خب میگن همش سرطان زاست 

ولی دیگه زدم ب سیم اخر ولش کن سرطان زا باشه کدومش استفاده میکنید و چ مارک و بویی ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

.......

من. ی مام گیاهی رولی خریدم خوبه بوش هم خوبه 

مام گیاهی نیکا اسمشه

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا مام رکسونا مدل صابونی میزدم خوب بود

الان زینک میزنم راضیم

و لباسای پلاستیکی و ریون و از این دست جنس‌ها نمیدونم و روزانه و یک روز درمیون دوش میگیرم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
قبلا مام رکسونا مدل صابونی میزدم خوب بودالان زینک میزنم راضیمو لباسای پلاستیکی و ریون و از این دست ج ...

منم زینک میزنم الان ولی میگن غده لنفاوی رو تحریک میکنه

من نمیدونم مگه مام غدد لنفاوی رو تحریک نمیکنه؟

اگه جفتش مثل هم دیگست ک همون مام بگیرم ک خوشبوتره

.......
منم زینک میزنم الان ولی میگن غده لنفاوی رو تحریک میکنهمن نمیدونم مگه مام غدد لنفاوی رو تحریک نمیکنه؟ ...

نمیدونم من شوهرم از مام خوشش نمیاد بخاطر همین زینک میزنم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم