2777
2789

دارم خفه میشم از سر شب هرچی آرامبخش تو خونه داشتم خوردم وبی تاثیر نداره حتی نمیتونم بخوابم

چرا این همه آدم هر کاری میکنن هیچیشون نمیشه ولی من تا یه پنهون کاری میکنم دستم رو میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست عزیز اشتباه شما کوچیک نبود...باید صبر کنی و سعی کنی اعتمادش رو جلب کنی

یکسال گذشت

اون به جهنم 

سیم کارت داداشم موند به گوشیم اومدم بهش پیام دادم به زبون یکی دیگه الان نمیدونم چجوری فهمیده

با این کارها داری بدتر اعتمادش رو از دست میدی

هیچ کاری بجز پیام دادن به خودش نکردم ولی نمیدونم چرا انقدر ترسیدم تازه داشت زندگیم بهتر میشد لعنت به من بااین ندونم کاری‌ام تو روخدا برام دعا کن

اخه منم به اون بی اعتمادم اول اون به من خیانت کرد

عزیز من کار همسرت خییییییییلی اشتباه بود و هست اما تو بجای درست کردن زدی خرابتر کردی

نگاه نکن همه دارن اینجا بهت حق میدن همین خانمها هرگز این کار رو نمیکنن ، این کار بکنیم هم شوهرامون کلمون میکنه 

الحمدلله
هیچ کاری بجز پیام دادن به خودش نکردم ولی نمیدونم چرا انقدر ترسیدم تازه داشت زندگیم بهتر میشد لعنت به ...

حتما با یه مشاور خوب تلفنی یا حضوری صحبت کن بزار راهنماییت کنه 

الحمدلله
عزیز من کار همسرت خییییییییلی اشتباه بود و هست اما تو بجای درست کردن زدی خرابتر کردینگاه نکن همه دار ...

میدونم چقدر اشتباه کردم ولی بخدا فقط دنبال پیدا کردن حقیقت بودم حتی یک کلمه حرف نامربوط نزدم

میدونم چقدر اشتباه کردم ولی بخدا فقط دنبال پیدا کردن حقیقت بودم حتی یک کلمه حرف نامربوط نزدم

با مشاور خوب صحبت کن بزار راهنماییت کنه ، هم بابت کاری که خودت کردی و هم بابت خیانت همسرت

الحمدلله