میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔 ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
چرا بابا درمان داره اول شیمی درمانی میکنن بیماری که خاموش شد پیوند مغز استخوان میزنن تازه خیلیا به پیوندم نیاز ندارن یکی از آشناهای ما داشت خوب شد خدا رو شکر پسر نوجوونی بود الان خوب شده موهاشم دراومده خیلیم قرتیه
تا اونجایی ک منمیدونم بجز تیرویید و تورم های بینی ک خوشخیم هستن بقیه سرطانها درمانی نداره از همه بدت ...
اگه زود بفهمن و برن درمان میشه یعنی تا قبل اینکه پخش بشه تو خون وقتی فقط یه توده هست عمل میکنن در میارن بعدم چند جلسه شیمی درمانی خوب میشه ولی اگه پخش کنه تو خون بره جاهای دیگه هم توده تشکیل بده یا به قول معروف متاستاز بده خوب نمیشه البته درمورد سرطان خون باز فرق داره ولی اونم درمان داره اگه زود رفته باشن دنبال درمانش
قانون جذب همه چی رو درست میکنه اگ خودت باور داشته باشی ک اون چیزی ک میخوای میشه.هرچی بیشتر دنبال دکتر و اینا بری داری بیماریتو باور میکنی.حتی ایشون خودش سرطانو جذب کرده
پیامبر(ص)گفته هر دردی درمان داره بجز مرگ...ان شاءالله الله ب اذن و اراده و قدرتش شفات بده عزیزم ب الله توکل کن...الله خودش رو شافی صدا زده....ازش بخاه ان شاءالله شفات میده