2777
2789
عنوان

شوهر سرد

963 بازدید | 71 پست

من ۴ساله ازدواج کردم یه بچه ۲ساله دارم،شوهرم خیلی سرده هیچ حرفی ازرابطه نمیزنه میگه اگه تودلت میخوادخب بیابگو ولی من غرورم اجازه نمیده اصلا نازنمیکشه بغل بوس نمیکنه میگه اینارو از فیلمایادمیگیری چراباید اینکارارو کنم!!!!دهه۶۰ام هست ولی عین پیرمرداست افکارش دارم واقعاازدستش دیوونه میشم خستم داره منم سردمیکنه میگه لباس خواب متنوع بپوش تا من تحریک شم اخه این ادم مریض نیس؟؟واقع بین باشیدواقعا ادم نمیتونه همش لباس بخره عمیقاحسرت اونایی رومیخورم که شوهراشون ب شدت گرمن واقعا نعمتیه اصلاهم قبول نمیکنه میگه من گرمم !!ازخدابخوام حس جنسیمو بگیره؟؟چیکارکنم😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرمنم دقیقا مثل مال تو....

"نذار يه غم، هزار تا نعمت رو از يادت ببره !"🌱📿.                 نه ازدواج کردن اونقدر خاصهو نه جدا شدن اونقدر فاجعه و بحرانما عادت كرديم با خاص كردن رويدادهاعدم وجود و نبودشون را تبديل به فاجعه كنيم.واسه همينه كه در بعضی از جوامع٣٠ سالگى سن خاصيه چون فكر ميكنن بعدش قراره چى بشه!حالا قبلش چى بوده كه بعدش چى باشه!٢٩ سالگيمون خيلى خاص بود حالاكه ٣١ سالگيمون بخواد فاجعه باشه؟!اصلا فراتر از اون از صفر تا ٣٠ سالگيمون چه گلى به سرمون زديم كه حالا از ٣٠ تا ۶۰ نمی‌تونیم بزنيم؟اما ما هنر و تخصص اصليمون خود زنيهيعنى عاشق اين هستیم كه شرايط عادى رو بحرانى كنيمو بعدش براش دنبال راه حل بگرديم.الآن كسانى كه طلاق گرفتن مردن؟يا كسانى كه ازدواج نكردن خيلى درمانده هستن؟يا كسانى كه بچه دار نشدن خيلى بدبخت هستن؟!چى تو سر ماست انصافاً؟!لطفاًياد بگيريم كه ازدواج و مدرک تحصيلى و بچه و...معيار ارزش گذارى ما نيستو اين‌ها فقط انتخاب‌ها و تصميماتیه كه ما در طول زندگى ممكنه بگيريم يا نگيريم.پس هر موضوعى رو اونقدر خاص نكنيمكه جهت مقابلش تبديل به فاجعه بشه.‌

از اول اینجوری بوده؟

شاید کمبود ویتامینی چیزی داره آخه من یک ماه بود اصلا میل جنسی نداشتم و حین رابطه هم حتی لذت نمیبردم منتظر بودم تموم بشه فقط 

رفتم برا خودم قرص آهن و ویتامین خریدم خوب شدم برگشتم به حالت قبل 

خیلی سخته خیلی زیاد سخته منم با شوهرم تو یه خونم ولی انگار نه گار فقط بلده زور بگه از نظر احساسی هیچ حسی نیست بینمون منم کلافه م خستم همیشه غمگینم دوست ندارم این شرایطو ولی مجبور به صبر و تحملم

بوس و بغل یک نیاز هس، چه ربطی به فیلم داره، شوهرت کلا علاوه بر سرد بودن، بی احساس هم هست، دیگه یه بوس که حتما نباید از لحاظ جنسی گرم باشی، اون لباس هم چون خیلی سرد هس میخاد تحریک بشه، وگرنه معمولی یا گرم بود، نیاز به هیچ محرکی نبود 

ببخشید درد اولین رابطه مثل چیه اگه تشبیهش بخواین بکنین من از رابطه خیلی میترسممممم

اگه بدنت کاملا آماده باشه معاشقه داشته باشید دردش در حد سوزش آمپوله و اصلا اذیت کننده نیست 

از اول اینجوری بوده؟شاید کمبود ویتامینی چیزی داره آخه من یک ماه بود اصلا میل جنسی نداشتم و حین رابطه ...

کمبود عقل داره اوایل نامزدی هی میپرسید تو گرمی یانه من خیلی گرمم و اگه نباشی مشکل میشه حالا عین یخه پدسگ😁دوروغگو

بوس و بغل یک نیاز هس، چه ربطی به فیلم داره، شوهرت کلا علاوه بر سرد بودن، بی احساس هم هست، دیگه یه بو ...

میدونم و ازاین بابت واقعا متاسفم نمیخوام بخاطر بچم جدابشم وگرنه خیلی اذیتم