2777
2789
عنوان

بالاخره ژل لب زدم 😁 بیاید عکس قبل و بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 1542 بازدید | 25 پست
مبارکت باشه خوب لیفت شده و اصلی تزریق کرده حالا یک خورده ورم هم داره می‌خوابه بهتر میشه

ممنون عزیزم 

اصلی تزریق کرده؟ یعنی چی؟ 

منظورتون اصل بودن فیلره؟ 

از کجا متوجه شدید 

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلتم خوبه ک

دوست داشتم پشت لبم کوتاه تربشه 

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

ممنون عزیزم اصلی تزریق کرده؟ یعنی چی؟ منظورتون اصل بودن فیلره؟ از کجا متوجه شدید

نه اشتباه تایپی هست 

منظورم اصولی هست عزیزم 

میگم فقط در بافت لبت درست تزریق کرده قشنگ لیفت شده 

و فرم داده 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

اون جاهایی که لکه قرمز افتاده بعداً قهوه ای نمیشه ؟اخه دیدم بعضیا لبشون لک قهوه ای افتاده که اگه یه ...

اونا کبودی هست که قرص اناهیل باید بخورن 

و آب فراوان که ژل جذب نشه و خون مردگی نشه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

آهان پس قابل پیشگیریه

بله عزیزم 

مبارکهچونتون هم ژله نه؟

اره 🤪🤪🤪🤪حسود پلاستیکی ام 

اون جاهایی که لکه قرمز افتاده بعداً قهوه ای نمیشه ؟اخه دیدم بعضیا لبشون لک قهوه ای افتاده که اگه یه ...

نه ابدا