2777
2789
عنوان

هیچکس تاحالا کنکور نداده یعنی⁉️

345 بازدید | 29 پست

سلام به همگی، من هم برا آزاد انتخاب رشته کردم هم برای سراسری

الان سوالم اینه اگه هردورو قبول شم چی میشه؟

خودم باید از بینشون انتخاب کنم؟ چقدر وقت دارم برای این کار؟

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای سوال منم اینه ولی تاحالا کسی جواب ندادع

عه هورا حداقل یه همدرد پیدا شد❤️😁

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
مگه میشه هر دو قبول بشی؟

بله فکر کنم میشه چون انتخاب رشته آزاد و سراسری جدا بود

نتایج اومد دیه هرچندتا رشته قبول شی میزنع تو یکیشو انتخاب کو

آهان یعنی میتونم انتخاب کنم؟

شما میدونین حدودا چقدر وقت میدن انتخاب کنیم؟

انتخاب رشتت طبق اولویت هایی ک چیدی بررسی میشه هر کدوم که به رتبت بخوره میشه روی اون می ایسته و نتیجه ...

بله اینو میدونم

ولی آخه انتخاب رشته سراسری و آزاد جداست

پس احتمالا قبولیاش هم جداست

بین این دوتا احتمالا باید انتخاب کنیم؟

تا زمان پایان ثبت نامی ک اعلام شده و در نظر گرفته شده وقت داری ک انتخاب کنی خودت

خدا خیرتون بده ممنونم❤️