2777
2789
عنوان

آزمون آیین نامه چی بخونم

111 بازدید | 19 پست

سلام ۱۲ روز وقت دارم من شنیدم از گوگل همون نمونه سوال(اونایی که زردن) بخونیم کافیه می خواستم ببینم درسته یا نه ؟

و اینکه علاوه بر کتاب پیشنهادتون برای نمونه سوال چیه ؟ یعنی از کدوم سایت نمونه سوال دانلود کنم یا بخرم ؟

همون سوالا رو دقیق بخون دقیقا همون سوالارو میدن 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ندادن البته من کلاس تئوری نرفتم ولی کتابشو خریدم

منم کلاس نرفتم  

تو استانی ک من رفتم تمام آموزشگاه ها همین یه پی دی اف نمونه سوال رو میدادن ، شاید شهرهای دیگه هم همین باشه 

مرسی شما میدونی از کدوم سایت دانلود کنم یا بخرم بهتره ؟ سرچ کردم ۱۰ تا سایت اومد و گیج شدم

مربیم پی دی اف برام فرستاد سایت رو نمیدونم عزیزم 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

منم کلاس نرفتم تو استانی ک من رفتم تمام آموزشگاه ها همین یه پی دی اف نمونه سوال رو میدادن ، شاید شه ...

اها ممنون عزیزم 

شاید آموزشگاه ها متفاوت باشه 

فکر کنم باید از مربیم بپرسم 

خواهش میکنم به هرحال اگه خواستی و فرقی نداشت من دارم میتونم برات بفرستم

خیلی ممنون لطف می کنید

اگر درخواست دوستی بدم میشه اونجا ارسال کنید ؟ 

من چون تا حالا امتحان نکردم نمیدونم ...

اگر نمیشه پس ولش کنید میرم از مربی یا یکی دیگه میگیرم .ممنون