2777
2789

از بین حوادث و اتفاقات جنایی که تو ایران اتفاق افتاده کدوم پرونده براتون عجیب تر و جالب تر بوده؟

موضوعی بوده که خودتون شاهدش باشین؟

اگه حس میکنین مورد اموزنده ای داره اینجا بگید

آتنا و بنیتا

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جنایتی که روستاهای تویسرکان اتفاق افتاد دو افغانی  که پنج عضو یه خانواده را به بدترین شکل ممکن به قتل رسوندن داستانش زیاده توضیح بدم و نتیجه گیری من اینکه هیچ شخصی را وارد زندگی خودتون نکنید به هیچ عنوان چه برای کار و غیره

همه چیز عجیب شده الان .

تجاوز زیاد شده پسرا مثل دخترا شدن همجنسگرایی ل ز بودن ترن س بودن سر ب فلک کشیده خیانت که نگم برده جنسی و شوگر مای و شوگر ددی  نا پدری  نامادری ها بچه ها رو میکشن همه خودشون شبیه چی کردن ژل. گونه لب عمل های جراحی پارتیا مهمونیا و خیلی چیزای دیگه...

در قران از قوم یاجوج ماجوج گفته شده  وقوم یاجوج ماجوج پشت دیوار نیستن ک قرار ی روز بیان بیرون قوم یاجوج ماجوج همین نسل الانع و این خیلی عجیبه .و ترسناک