2777
2789
باع من آرزوم بود یه مادر پدر بی سواد داشتم چون همیشه عملشون زیاد بود خیلی مچمو میگرفتن و سخت میگرفتن ...

وای چقد منی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینطوری هیچوقت تکیه گاه نداری همیشه باید تو بهشون بگی چی درسته چی غلطه

من هرگز تکیه گاه نداشتم حتی الانم که الانه خانوادم رو مقصر حال بدم میدونم. مادرم سواد داشت ولی همیشه مثل آدم های احمق باهام رفتار می‌کرد. من آرزوم مهاجرت بود اون حتی نمی‌خواست من به خوشبختی برسم چون حس میکنه محدودیت قشنگ ترین کار دنیاس و شعارش اینه که من معلم بودم من حالیمه دارم چکار میکنم. و به خودش افتخار میکنه. بخدا حس میکنم همیشه تنهام و بدبخت ترینم ولی راستش دلم یه خانواده بی سواد میخواست که هیچی حالیشون نباشه منم کلی با رفیقام یا پسرا میرفتم بیرون و خوش میگذروندم بدون این ک حالیشون بشه 

هیچ ربطی به سواد نداره

پدر من لیسانس داشت و کارمند بانک بود

مادرم دیپلم سال ۶۴  و معلم

درسته به خاطر نحوه صحبت و رفتارشون تو جامعه سرم بالا بود

ولی هنوز تو سن ۶۰ سالگی با هم درگیرن

هر دو ادعاشون میشه که از همه بیشتر میفهمن

همش از دستشون عذاب میکشم

پدر مادر همسرم تا کلاس پنجم سواد دارن

ولی تا حالا هیچ کاری به زندگیمون نداشتن و هیچ دخالتی هم نکردن

اینقدر هم پر ادعا نیستن

باع من آرزوم بود یه مادر پدر بی سواد داشتم چون همیشه عملشون زیاد بود خیلی مچمو میگرفتن و سخت میگرفتن ...

من اصلا حرفی با استارتر ندارم

ولی شما هم درست حرف نزدی مگه هرکی سواد نداره نفهمه

ک میگی اگه بی سواد بودن نمیفهمیدن

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

بجه ها لطفا  شعار ندین و منبر هم نرین .

بعضی پدر و مادر داریم با سواد هست ولی به بچه بازم آسیب میرثونه ولی مدر و مادر با سواد و عالی و حمایت گر هم داریم . 

از یه طرف هم پدر و مادر بی سواد ولی حمایت گر داریم 

خمینی پدر و مادر بی سواد و به شدت اذیتت کننده . 

خب اسی شاید مورد آخری هست . 

با توجه به زندگی خودتون جواب اسی رو دادین . ی لحطه خودتونو جای اسی بزارین چی میشه مگه.  

تا یکی اینجا میاد از بی سوادی پدر و مادرش میگه شما ها میگی آره تو فلانی نا شکری من آرزوم بود بی سواد باشن پدر و مادرم.  در حالی ک اگه خودتون بودین خم خمین طور میشد 

منم پدر و مادرم بی سواد هستن نمیگم اذیت نشدم ولی  سر بی سوادی شون زیاد نه . سر بی فرهنگ بودن و اذیتت کننده بودن شون . اونم ب سواد ربطی نداره . برا منم دهه ۴۰ هستن مثل اسی . 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

من اصلا حرفی با استارتر ندارمولی شما هم درست حرف نزدی مگه هرکی سواد نداره نفهمهک میگی اگه بی سواد بو ...

نه دور از جون منظورم این نبود اما خب حساس نبودن دیگه. بالاخره راحت تر از الان بودم 

من از بس محدود بودم تمام زندگیم شده بود فیلم های ترکی باز اونا رو میدیدم حالم خوب میشد چون انگار زند ...

منم چون مادرم بشدت زیرک هست و خبلی میفهمه ازین زمونه همش لو میرم   دایم دعوا داریم

همیشه میگم‌کاش بچه اخر بودم یزره سنشون به من‌نمیخورد ک بتونم‌گولشون بزنم😁😂

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بجه ها لطفا شعار ندین و منبر هم نرین . بعضی پدر و مادر داریم با سواد هست ولی به بچه بازم آسیب میرثو ...

به نکته ظریفی اشاره فرمودی 👍

اینجا سواد مدرسه و دانشگاه مد نظر نیست

سواد زندگی کردن مهمه که ربطی به چهارتا مدرک دانشگاهیم نداره

تحصیل کرده و نکرده همه باید درست و خوب زندگی کردن بلد باشن

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂