2777
2789
عنوان

تعبیرخواب کی بلده

115 بازدید | 16 پست

سلام دوستان 

یه خواستگار دارم، رودررو ندیدیم همو، که البته فعلا دورادور و با واسطه حرفش شده بود و دیگه هیچی نگفتن چندماهه..

حدودا ۱۰ روز پیش خواب آقا پسر و مامانشو دیدم، من قرار بود یه مانتو بدوزم ک انگار آقا پسر برام دوخت( در واقعیت خیاط نیست) و تن زدم قشنگ بود فقط متوجه شدم آستین دست چپش بهم بلنده و آقاپسر از پشت سر اومد یه کم شوناهشو تنظیم کرد و گفت درستش میکنم

و من و مامانمهمینطور که داشتیم میرفتیم، من تو ذهنم بود که فک کنم همینروزا زنگ بزنن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۶ ۷ ماه پیش به یکی گفتن ک میخان بیان و خب تا الان هیچی نگفتن توی این ۶ ۷ ماه فقط این یه بار خاب دیدم ...

شایدم جدی تعبیرش ازدواجتون باشه

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
۶ ۷ ماه پیش به یکی گفتن ک میخان بیان و خب تا الان هیچی نگفتن توی این ۶ ۷ ماه فقط این یه بار خاب دیدم ...

شاید نمیدونم 

خودم حس میکنم قسمتم اینه

خاستگار خوب همزمان با ایشون دارم یکیشون خیلی ساله خاستگارمه شرایطش از اینم بهتره ولی ب دلم نیست

انشاالله اگه قسمت همین بزودی بیان♥️

یه سری به تاپیکات ردم پناه 

منم یه خاستگار با شرایط عالی نه فوق عالی داشتم 

مشروب میخورد.. به نظرم به تربیت فرزنداتون در آینده باید بیشتر فکر کنی بخاطر تفاوت فکری و فرهنگی خیلی خیلی مهمه. سالهای اول زندگی خوش میگذره ولی به بعدش فکر کن

شاید نمیدونم خودم حس میکنم قسمتم اینهخاستگار خوب همزمان با ایشون دارم یکیشون خیلی ساله خاستگارمه شرا ...

ان شاءالله اگه خیرو خوشبختیت با این زودتر بیاد

یه سری به تاپیکات ردم پناه منم یه خاستگار با شرایط عالی نه فوق عالی داشتم مشروب میخورد.. به نظرم به ...

مرسی عزیزم از این جهت بهش نگاه نکرده بودم👌🏻

ولی خب رد کردم گاهی پشیمون میشم از کارم گاهیم میگم خوب کاری کردم 

مرسی عزیزم از این جهت بهش نگاه نکرده بودم👌🏻ولی خب رد کردم گاهی پشیمون میشم از کارم گاهیم میگم خوب ...

درجه حساسیتت نسبت به مشروب الان هر چی هست بعد ازدواج چندبرابر میشه

اون آقا هم بعد ازدواج مطمئن باش بیشتر از چیزی ک گفته سمت مشروب میره 

درجه حساسیتت نسبت به مشروب الان هر چی هست بعد ازدواج چندبرابر میشهاون آقا هم بعد ازدواج مطمئن باش بی ...

من صرفا خود مشروب خوردنش مشکلی نداشتم چون طرفو میشناختم از بعضی مشروب خورا خیلی فرق داشت 

ولی چنتا آقا بهم گفتن در کنار مشروب برنامه های دیگه ای هم میاد ،دیگه بلاخره اینا همجنس خودشنو میشناسن