2777
2789
عنوان

اینم شد دغدغه

92 بازدید | 2 پست

این چی بعضی ها میگن؟ 

زندگی فرد مگه همون یه لحظه و دغدغه هست خوب هرکی تو زمانی یه دغدغه داره خودم یه زمانی نمیتونستم راه برم و مریض بودم خب الان اون دغدغه نیست به رنگ جدید ناخن هام هستن

مگه دغدغه همه باید بحران مالی و جانی باشه لطفا درک کنید و اینطور نگید وگرنه هرکی تو زمان‌های مختلف دغدغه و مشکلات مختلفی رو تجربه کرده.

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

نه میدونی معمولا سن بالاتر ها و باتجربه ها به کسی که میگه دوست پسرم دغدغمه یا امتحانمو بد دادم میگن غصه این چیزارو نخور اینقدر زندگی بالا پایینی داره که اینا توش گمه 

یه جورایی میگن اعصابتو نزار روی این دغدغه از کنارش ردشو 

...
نه میدونی معمولا سن بالاتر ها و باتجربه ها به کسی که میگه دوست پسرم دغدغمه یا امتحانمو بد دادم میگن ...

هر چیزی در زمان خودش مهمه

بله امتحان مدرسه راهنماییالان ارزشی ئاسمون نداره اما همون موقع باعث دوساله شدن میشد و خیلی بد 

اما الان اگه دانشگاهت یه ترم بیشتر بشه مسئله خاصی نیست

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.