2777
2789

سلام دوستان، امروز مادرشوهرم پیش مهمونا میگفت اینا زن و شوهر میرن رستوران یا بستنی بخورن منو نمیبرن😑 ما تازه ازدواج کردیم فقط توی مراسم امون میریم دوتایی رستوران جشن میگیریم شوهرمم عادت داره قبلش میگه ما میخوایم فلان کارو کنیم. یدونه هم جاری خاله زنک دارم که مادرشوهرمو پر میکنه، تو جمع جاریم هم بود اون از ما بیشتر میره ولی فقط منو میگفت چیکار کنم چه جوابی بهش بدم؟ مادرشوهرم وقتی اونجوری میگه شوهرم دلش براش میسوزه، در ضمن ماهم زیاد بیرون نمیریم حتی برای خرید خونه هم چند روز باید به شوهرم بگم تا منو ببره اینجوری میگن بدتر میشه شوهرم🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داره، چنتا پسر داره فقط به ما میگه، حالا میبریمش هفته پیش رفتیم بستنی خوردیم یا تو خونه چیزی بپزم یا ...

پس هیچی دلش میخوتد هیمشه باش باهاتون،نمیشه ولی خب فقط همسرت نباید بگه،همین

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...

منم دلم براش سوخت خب ی بارم ببریدش اشکالش چیه

بردیم چندین بار من تو نامزدی یه بار تنها نرفتم همیشه بودن ولی برای مثلا سالگرد عقد اینا دوست دارم راحت باشم عکس و اینا بگیرم

پس هیچی دلش میخوتد هیمشه باش باهاتون،نمیشه ولی خب فقط همسرت نباید بگه،همین

چیکار کنم همسرم نگه چندین سری گفتم بهش حتی داداشش امروز میگفت من به زنم یاد دادم نگه به شوهرم گفتم ببین یاد بگیر

مفت خور از مادرشوهر من وجود نداره

منم اضافه کن🫂

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید