2821
2789

والا شوهرم راضی نیست با یکی از دوستام در ارتباط باشم منم گفتم باشه اصلا حق با شوهرم و دیگه بهش زنگ نزدم 

بعد الان خودش و داداشش قرار برند دوستانه جاده چالوس می گه خانومی نیست که تو ببرم صبح می رند شب ساعت ۱۰ به بعد بر میگرند خونه داداشش هست پسر خاله همسرم هم جمع دوستانه و هم خانوادگی 

منم گفتم من خسته شدم تو این خونه هیج جا ندارم به جز خونه مامانت هیچ دوستی ندارم یه دوستم داشتم تو گفتی قطع ارتباط یه اون روز تعطیل بودی که داری با دوستات برنامه می چینی من چی هستم تو این خونه 

بهم گفت من همش نباید برای تو وقت بزارم خیلی وقتا لازم دارم با دوستام وقت بگذرونم

گفتم مگه وقت گذراندند با من بده بهت خوش نمی گذره بهم گفت هر جور دوست داری فکر کن خیلی رو مخی هیچ کدوم زناشون مشکل ندارند انقدر نمی رند تو اعصابشون والا از دستت خسته شدم سر هرچی یه دعوایی درست می کنی

هردوتون گاهی به جمع دوستانه هم جتس  خودتون نیاز دارین منتهی خانما سریع دنیا و اخرتشون میشه شوهر و با کل دوستاشون قطع رابطه میکنن کوتاه میان و بعد پشیمون میشن اقایون نه 

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مشکل شما نیستی 

شوهرت جوری رفتار میکنه انگار فقط اون باید با دوستاش وقت بگذرونه 

به نظرم توعم دوست پیدا کن

حالا با دوستتم قطع رابطه کردی اشکال نداره شاید مسئله بوده ما خبر نداریم ولش کن

و خدا معجزه میکند !🌱💛

هردوتون گاهی به جمع دوستانه هم جتس خودتون نیاز دارین منتهی خانما سریع دنیا و اخرتشون میشه شوهر و با ...

بله من نگفتم تازه قطع ارتباط کن فقط داشتم می گفتم من خیلی تنهام بحث به یه جا دیگه کشوند

اکثریت مردها همینن قلدرن میگن هرچی ما میگیم ما میتونیم دوست داشته باشیم هروقت خواستیم بریم هروقت خواستیم بیایم وقتی هم منطقی بخوای بگی قبول نمیکنن تنها راهش با نازوعشوه گفتنه اونم که تو شخصیت بعضی ها مثل من نیست اصلا نمیتونم براهمین بیشتر وقتها مجبورم زور تحمل کنم ولی اکه تو میتونی این تنها راه جوابه

اکثرا همینن.تورو وارد جنگ روانی میکنن بعد سنگر میگیرن تو رو متهم میکنن به ادم روانی و بی اعصاب.

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
مشکل شما نیستی شوهرت جوری رفتار میکنه انگار فقط اون باید با دوستاش وقت بگذرونه به نظرم توعم دوست پید ...

همسر دوستم پارانوئید بود من با شماره همسرم شماره دوستم گرفته بودم چون شارژم تموم شده بود و اولش نمی دونستم همسرش این مشکل داره خلاصه بعد زنگ زده به گوشی همسرم وقتی دیده بود صدای آقا فوش و فوش کشی و داد و بیداد پشت تلفن شوهرم گفت قطع ارتباط و تمام فقط به همسرم دوستم فهموندم من بودم زنگ زدم 

یکی از بحثای همیشگی من و شوهرم همینه😅انقد بدم میاد با دوستاش میره بیرون ولی چون خودش مشکلی نداره با رفت امد و حتی سفر مجردی من با دوستام و منم زیاد میرم اینور اونور ،زیاد نمیتونم دعوا کنم.اگه خودش میرفت و منو نمیذاشت که حتما جنگ جهانی راه مینداختم

اگه فکر میکنی دوستت مورد داره یه دوستی که به نظرش خوبه با اون حتما رفت و امد داشته باش

یه عیبی بالاخره پیدا می کنه 

اون دوستم خودش عالی بود به خاطر شوهرش می گه با این آدما دوست نشو

بله من نگفتم تازه قطع ارتباط کن فقط داشتم می گفتم من خیلی تنهام بحث به یه جا دیگه کشوند

باید میگفتی اگر بری منم زنگ میزنم به دوستم باهاش میرم بیرون . عروسک فرنگی نیستم که هر وقت عشقت کشید دست به سرش بکشی .اگر بیرون رفتن تنهایی خوبه برای جفتمون خوبه اگر بده برای جفتمون بده 

یکی از بحثای همیشگی من و شوهرم همینه😅انقد بدم میاد با دوستاش میره بیرون ولی چون خودش مشکلی نداره با ...

عزیرم ایشون علنی نمی گه حق نداری دوست داشته باشی وای می ایسته ایرادی پی ا کنه بگه قطع ارتباط و نمی زاره حرفیم بزنم مرغش یه پا داره 

باید میگفتی اگر بری منم زنگ میزنم به دوستم باهاش میرم بیرون . عروسک فرنگی نیستم که هر وقت عشقت کشید ...

اتفاقا این حرف گفته شد و گفت دوستای من آدمند نه مثل دوستای تو هر کردم یه عیب از سر و روشون می باره یکی شوهرش پارانوئید یکی حسود وووووو

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز