2777
2789

باتوجه به تاپیک قبلم و شرایطی که گفتم 

توروخدا بگید اصلا هست چنین چیزی ؟؟؟؟؟ 

مثلا از نیروهوایی بری خانی ابادنو 

دختری هس قبول کنه؟ 

ملت شوهرمیکنن پیشرفت میکنن من بدبخت نمیتونم تو محل خودمون بمونم بالاتر بخوره تو سرم 

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

خانی آباد نرفتم ولی به هر حال از طبقه هشتم برج خانه ی پدری رفتم زیر زمین خانه ی شوهر

ولی بعد هشت ماه خانه خریدیم هرچند کلنگی

پنج سال بعد خرابش کردیم بهترین آپارتمان این محدوده رو ساختیم...

زندگی همین بالا و پایین هاست دیگه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانی آباد نرفتم ولی به هر حال از طبقه هشتم برج خانه ی پدری رفتم زیر زمین خانه ی شوهرولی بعد هشت ماه ...

اگر برم اونجا دیگه ازون محل تکون نخوره چی 

بعد حس میکنم باادمای اونجا نتونم ارتباط بگیری یا کلاسی چیزی برم حس بدی دارم انگار زناشونم خطرناکن حس میکنم یجوووری هستن 

خاستگارم خونه مال خودشه و نوسازه فکر نکنم عوضش کنه بعدا هم 

ازشم پرسیدم گفته همینجامیمونم به سرکارشم نزدیکه 

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

چی میشه مگه ؟اگه محل زندگی برات مهم بود چرا همون اول راضی به این ازدواج شدی

هنوز جواب ندادیم عزیز خاستگاریه 

تاپیک قبل رو بخون دوستم

و پستی که بعد از پستت گزاشتمم توضیح دادم یه چیزایی

خانی آباد نرفتم ولی به هر حال از طبقه هشتم برج خانه ی پدری رفتم زیر زمین خانه ی شوهرولی بعد هشت ماه ...

راستی مبارک باشه عزیز انشالله توش خوشی و خنده بپیچه 

خوبه که صبرت جواب داده خداروشکر 🌷

سخته ولی بستگی به طرفت داره که چقد ارزش داره برات منم شوهرم سطحش یکم پایینتر از خودمه و شهر خودمون  از اونجایی ک خونه پدرمه خونه شوهرم اینا پایینتره دیگه بخاطر شوهرم تحمل میکنم 

‌‌نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد‌.
هنوز جواب ندادیم عزیز خاستگاریه تاپیک قبل رو بخون دوستمو پستی که بعد از پستت گزاشتمم توضیح دادم یه چ ...

خب اگه سختته قبول نکن ...بحث ی عمر زندگیه اگه فکر می‌کنی اونجا اذیت میشی نامزدت هم قبول نمیکنه بیاد سمت شما ازدواج نکنی بهتره ......ولی بمن باشه میگم چ فرقی می‌کنه من خودم بعد ازدواج از تهران اومدم روستا زندگی میکنم اون وقت من باید برم بمیرم باز تو همون تهران میمونی 😂

لا إله إلّا اللّه
اگر برم اونجا دیگه ازون محل تکون نخوره چی بعد حس میکنم باادمای اونجا نتونم ارتباط بگیری یا کلاسی چیز ...

زور که نیست نمیتونی قبول نکن ببین چی داره که به خاطرش میتونی بری جایی زندگی کنی که دوست نداری 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

خب اگه سختته قبول نکن ...بحث ی عمر زندگیه اگه فکر می‌کنی اونجا اذیت میشی نامزدت هم قبول نمیکنه بیاد ...

الهی خوشبخت باشی 💕

خب اگه سختته قبول نکن ...بحث ی عمر زندگیه اگه فکر می‌کنی اونجا اذیت میشی نامزدت هم قبول نمیکنه بیاد ...

کدوم شهری از تهران خیلی دورشدی؟ یا حومه ای 

من اخه مسائل دیگه دارم تاپیک قبلم هست 

بخاطر لوس بازی و دلتنگی پدرمادراینانیس 

عزیزم مادرش هم باید با شما زندگی کنه؟

نه چهارپنج تا کوچه فاصله داره باما و کاملا سلامته خداروشکر