2777
2789
عنوان

میکروب هلیکوباکتر

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 32 پست
من سه روز روزه ی عسل گرفتم یعنی شربت ولرم آبلیمو عسل می‌خوردم بعد هلیکو از ۲۰۰ شد ۵ اما سال بعدش ول ...

بدنم نمیکشه فشارم با این روش . بخصوص آبلیمو که خیلی بدتر میکنه وضعیتمو. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلهچون باعث تعدیل فلور معدتون میشه و هلیکو پایین میاد

برای این منظور قرصی وجود نداره که خوب باشه؟ چون لبنیات رفلاکسم رو تشدید میکنه اگر کمی ترش باشه که واویلا

برای این منظور قرصی وجود نداره که خوب باشه؟ چون لبنیات رفلاکسم رو تشدید میکنه اگر کمی ترش باشه که وا ...

کلا قرص های پروبیوتیک شاید ۱۰٪ موثر باشه چون باکتریهای مفید کنار اسید معده قرار میگیرن و از بین میرن

استادمون گفته بود خیلیا از درمان با کفیر جواب گرفتن

کلا قرص های پروبیوتیک شاید ۱۰٪ موثر باشه چون باکتریهای مفید کنار اسید معده قرار میگیرن و از بین میرن ...

ای بابا😢 چیکار کنم؟ منابع غیر لبنی پروبیوتیک که ترش و اسیدی نباشن داریم؟ 

یه داروهم هست اسمش جامع امام رضا هستش باکمون که همون زیره سبزه بایدباهم استفاده بشه برای مشکلات معده  ازمراکز درمانی تبریزیان میتونی بگیری تو نت بزنی مراکز طب اسلامی تبریزیان میاره واسه هرشهری روشماره تلفن وآدرسشو

اگرتهرانی شمارشوبدم تماس بگیریاتوایتاوبله وروبیکا پیام بده برات میفرستن قیمتشم فکرکنم باهم ۴۰یا۵۰بشه

من سه روز روزه ی عسل گرفتم یعنی شربت ولرم آبلیمو عسل می‌خوردم بعد هلیکو از ۲۰۰ شد ۵ اما سال بعدش ول ...

واقعاچه عالی من هرروزاین شربتوناشتامیخورم یعنی تاثیرداره من چندتادونه نمک دریاهم میریزم فشارمودیگه نمیندازه

من اینویه جاخوندم که دم کرده ی پونه هرنوع عفونتی روازبین میبره حتی عفونت معده رو

اتفاقا پونه رو مصرف کردم ؛ کمی بهتر می کنه اما خوب کامل نه .دوباره میخوام پونه رو شروع کنم اما مصرف داروهای گیاهی محدودیت داره و مشکلات دیگه ای ممکنه به وجود بیاره . از این بابت میترسم . نمیدونم تا کی میتونم بخورم.

اتفاقا پونه رو مصرف کردم ؛ کمی بهتر می کنه اما خوب کامل نه .دوباره میخوام پونه رو شروع کنم اما مصرف ...

من برای سرماخوردگیم ۱۰روز روزی دوتالیوان خوردم طوری نشدحتی عفونت ادراری داشتم اونم خوب کرد